Haberler

Yüz Nakli Olan Recep Sert Kız Babası Olmaya Hazırlanıyor

Bursa'da, temizlediği tüfeğin ateş alması sonucu yüzü tanınmayacak hale gelen ve Akdeniz Üniversitesi'nde yüz ve çene nakli yapıldıktan sonra tanıştığı Esma Akyurt ile evlenen Recep Sert ve eşi, bebeklerini bekliyor.

Bursa'da, temizlediği tüfeğin ateş alması sonucu yüzü tanınmayacak hale gelen ve Akdeniz Üniversitesi'nde yüz ve çene nakli yapıldıktan sonra tanıştığı Esma Akyurt ile evlenen Recep Sert ve eşi, bebeklerini bekliyor. Çiftin sır gibi sakladığı bebeğin cinsiyetinin kız olduğu ortaya çıktı.

İnegöl İlçesi'nde temizlemeye çalıştığı tüfeğin ateş alması sonucu yüzü tanınmayacak hale gelen Recep Sert'e, Antalya'daki Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof.Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından, 18 Temmuz 2013 tarihinde beyin ölümü gerçekleşen Polonyalı turist 43 yaşındaki Andrzej Kucza'nın yüz ve çenesi, başarılı bir operasyon ile nakledildi.

HASTANE ARKADAŞLIĞI AŞKA DÖNÜŞTÜ

Türkiye'de yüz naklinde 5'nci, çene naklinde ise ilk olan Recep Sert, Akdeniz Üniversitesi'nde uzun süre yoğun bakım ünitesinde kaldıktan sonra normal odasına alınınca, bu hastanede çalışıp böbrek nakli olan ablası Hatice'ye refakat eden Esma Akyurt ile tanıştı.

Sert ile Akyurt arasındaki arkadaşlık kısa sürede aşka dönüşünce, hastaneden taburcu edilen Recep Sert, 'Aşkım' dediği Esma Akyurt Sert ile geçen yıl 21 Aralık günü İnegöl'de evlendi. Recep Sert düğünden bir süre sonra, İnegöl Belediye Başkanı AK Partili Alinur Aktaş'ın desteği ile belediyenin Yeniceköy Mahallesi Ek Hizmet binasında taşeron firmada hizmetli olarak göreve başladı.

Çift bugünlerde evliliklerinin birinci yılını kutlarken, heyecanla mutluluklarının meyvesi olan bebeklerini bekliyor.

"HAYATIMI DEĞİŞTİREN KADIN"

Recep Sert Facebook hesabı duvarına "Tam bir yıl oldu hayatımı değiştiren kadın, seninle yaşayıp seninle yaşlanmak dileğiyle çok daha güzel yıllara yelken açalım balım her zamankinden daha çok seviliyorsun" yazdı. Eşi Esma Sert ise, "Amin inşallah aşkım. Hiç pişman olmadım seninle evlendiğim için çünkü sen benim için doğru adamsın. Rabbim utandırmasın birlikte çocuklarımızla nice yıllara canım" cevabını verdi.

BEBEKLERİNİN CİNSİYETİ VE İSMİ BELLİ OLDU

Evliliklerinin birinci yılını kutlayan çiftin 8 aylık olduğu bildirilen bebeklerinin doğumunu sabırsızlıkla bekliyor. Çiftin bebeklerinin sır gibi sakladığı cinsiyeti de sosyal medya hesaplarında paylaşılanlara göre ortaya çıktı. Kız bebek bekledikleri öğrenilen çiftin bebeklerine 'Hira Emine' adını verecekleri öğrenildi. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akdeniz Üniversitesi Recep Sert Akyurt Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title