Haberler

Recep Sert'e Nakil Yapan Doktordan Açıklama

Güncelleme:

Yüzünde ve midesindeki şişkinlikler nedeniyle hastanelik olan Recep Sert'in durumuyla ilgili açıklama yapan Prof. Dr. Ömer Özkan "Grip şikayeti nedeniyle görüştük" dedi.

Geçen yıl yüz ve çene nakli yapıldıktan sonra İnegöl Belediyesi Yeniceköy ek hizmet binasında çalışmaya başlayan Recep Sert, yüzünde ve midesindeki şişkinlikler nedeniyle hastanelik oldu.

NAKİL YAPAN DOKTORDAN AÇIKLAMA

Akdeniz Üniversitesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan, İnegöl'de hastaneye kaldırılan Recep Sert'in, nezle ve grip şikayeti olduğunu söyledi.

"ŞUAN DURUMU İYİ"

Prof. Dr. Ömer Özkan, Recep Sert ile birkaç gün önce nezle ve grip şikayeti nedeniyle görüştüklerini söyledi. Prof. Dr. Özkan, "Durumunun daha da ağırlaşmaması için hastaneye giderek muayene olmasını ve kontrollü ilaç kullanmasını söyledim. Mevsimsel rahatsızlığın herkeste gösterdiği etki Recep'te de ortaya çıktı. Önümüzdeki hafta rutin kontrolü için Antalya'ya gelecek. Şu an durumu iyi. Rutin kontrol için geldiğinde ilaç durumunu da gözden geçireceğiz. Sorun yok" diye konuştu.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akdeniz Üniversitesi Recep Sert Yeniceköy İnegöl Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

TEZGAHTAR YAŞAR:

karısı çok güzel maşallah

3
20
yanıtYanıtla
TEZGAHTAR YAŞAR:

her grip olan hastahaneyemi gidiyor

6
14
yanıtYanıtla
1234566:

bir doktor olarak şunu söylemek istiyorum nakil olan hastalar ömür boyunca immunosupresser dediğimiz ilaç kullanmak zorundalar ve bu hastalarının bağışık sistemleri çok zayıf anlamına geliyor, o yüzden maalesef bu tür hastalar her hastalıkta hastanede kontrol altında tutuluyorlar.

10
1
yanıtYanıtla
KocaeliMobil-ANDROID:

tezgahtar yasar . sapikmsin sen. milettiin karsina guzel diyosun. ayip bee anan bacin yokmu senin.

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title