Haberler

Yüz Nakilli Recep Sert, Kızıyla Fotoğrafını Paylaştı

Güncelleme:

2013 yılında yüz nakli olduktan sonra evlenen Recep Sert, ocak ayında dünyaya gelen ve 'Hira Emine' adını verdikleri kızıyla çektiği fotoğrafı sosyal paylaşım sitesindeki hesabından paylaştı.

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde temizlediği tüfeğin ateş alması sonucu yüzünden yaralanan Recep Sert'e, 18 Temmuz 2013'te, tatil için geldiği Muğla'da beyin ölümü gerçekleşen Polonyalı turist Andrzej Kucza'nın ailesi tarafından bağışlanan yüzü, Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hastanesi'nde Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından nakledildi.

KIZ ÇOCUKLARI OLDU

Sağlığına kavuşan Sert, AÜ Hastanesi'nde tanıştığı 29 yaşındaki Esma Akyurt ile 21 Aralık 2014'te Bursa'da evlendi. Bursa'nın İnegöl İlçesi'ne yerleşen Sert çiftinin 26 Ocak 2016 tarihinde 'Hira Emine' adını verdikleri kız çocukları dünyaya geldi.

"GEÇ KALINAN DUYGULAR"

Baba olmanın mutluluğunu yaşayan Recep Sert, kızıyla çektirdiği fotoğrafı, sosyal paylaşım sitesi facebook'taki hesabından paylaştı. Fotoğrafın altına 'Geç kalınan duygular' notunu düşen Recep Sert, "Şu anda dünyanın en mutlu insanlarıyız" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Akdeniz Üniversitesi Recep Sert İnegöl 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (17)

ÖMER:

ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN GERİSİ BOŞ.

29
0
yanıtYanıtla
eylem:

cocugu insallah düzgün bir müslüman olarak yetistirirler.

22
7
yanıtYanıtla
hehe:

simdiden hacca gitmeye hazirlaniyorlarmis hadi size piyango cikti gene köseyi dönersiniz haci hoca takimi

yanıt6
yanıt7
Hımm:

Onu bunu bilmem de bebek çok tatlı. Vatana millete insanlığa faydalı bir insan olur inşallah

18
0
yanıtYanıtla
yardım etmek gerekir:

Allah analı babalı büyütsün, gayet iyi bir aile kurmuşsunuz, mutluluklar dilerim,

17
0
yanıtYanıtla
sadettin teksoy:

normalde avrupa ve özellikle amerikada iki eli iki ayağı olmayan bir insan vardı o tip insanlar orada cevre baskısı olmadan rahatca evlkleniyor bizde az ayağı aksasa hemen topalamı gittin köpemi vardır o bu diyorlar amerikadar böyle hic sorun yok bunu cözemedim

17
0
yanıtYanıtla
fdsa:

yüzümde ufak bi kesik izi var benden başkasının fark etemsi zor yıllardır kafa taka taka kafayı yiyecektim beterin beteri var

15
0
yanıtYanıtla
MALATYALI:

YAV BU ÇOCUK BABASININ YÜZÜNÜ HER GÖRDÜĞÜNDE KESİN KORKUDAN BAS BAS BAĞIRIYORDUR!

0
12
yanıtYanıtla
Günah:

bence o çocuk babasının yüzünü değil senin o iğrenç yüreğini merhametsiz yüreğini görünce korkar aciz kul Allah dan kork

yanıt3
yanıt0
ASLI:

senin başına böyle yada daha beterinin gelmeyeceği garantisi varmı. . . insanlığını yitirmiş malatyalı.

yanıt4
yanıt0
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title