Haberler

Yüz Nakilli Recep Sert'in Hamile Eşi, 'Para İçin Evlendi' İddialarına İsyan Etti

Bursa'da, temizlediği tüfeğin ateş alması sonucu yüzü tanınmayacak hale gelen ve Antalya'da Akdeniz Üniversitesi'nde yüz ve çene nakli yapılan Recep Sert'in eşi Esma Sert, kendisine ve evliliklerine yönelik eleştirilere, sosyal medyadan isyan etti.

Bursa'da, temizlediği tüfeğin ateş alması sonucu yüzü tanınmayacak hale gelen ve Antalya'da Akdeniz Üniversitesi'nde yüz ve çene nakli yapılan Recep Sert'in eşi Esma Sert, kendisine ve evliliklerine yönelik eleştirilere, sosyal medyadan isyan etti. İki ay sonra bir kız çocuğu dünyaya getirecek olan Esma Sert, "Para için evlenseydim bu hamile halimde her sabah işe gitmezdim. Eşim o halinde işe gitmezdi" dedi.

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde temizlemeye çalıştığı tüfeğin ateş alması sonucu yüzü tanınmayacak hale gelen Recep Sert'e, Antalya'daki Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından, 18 Temmuz 2013 tarihinde beyin ölümü gerçekleşen Polonyalı turist 43 yaşındaki Andrzej Kucza'nın yüz ve çenesi, başarılı bir operasyon ile nakledildi.

HASTANEDE TANIŞTI VE EVLENDİ

Türkiye'de yüz naklinde 5'inci, çene naklinde ise ilk olan Recep Sert, Akdeniz Üniversitesi'nde uzun süre yoğun bakım ünitesinde kaldıktan sonra normal odasına alınınca bu hastanede çalışıp böbrek nakli olan ablası Hatice'ye refakat eden Esma Akyurt ile tanıştı. Sert ile Akyurt arasındaki arkadaşlık kısa sürede aşka dönüşünce, hastaneden taburcu edilen Recep Sert, "Aşkım" dediği Esma Akyurt Sert ile geçen yıl 21 Aralık günü İnegöl'de evlendi.

Recep Sert düğünden bir süre sonra, İnegöl Belediye Başkanı AK Partili Alinur Aktaş'ın desteği ile belediyenin Yeniceköy Mahallesi Ek Hizmet binasında taşeron firmada hizmetli olarak göreve başladı.

Esma ve Recep Sert çiftçi 2 ay sonra dünyaya gelecek kız bebeklerini hasretle beklerken, sosyal medyadaki bazı iddialar ve eleştiriler, çifti çileden çıkardı. 'Evliliğinin tamamen maddi çıkarlar üzerine kurulu olduğu' yönündeki iddialara sinirlenen Esma Sert, Facebook hesabından isyan etti.

Kısa süre öncesine kadar bir muhasebecinin yanında çalışan, hamileliğinin son aylarına girince buna ara veren Esma Sert, "Ben size göre para için evlendim yetmedi üstüne bana biraz daha verdiler çocuk yaptım öyle mi? Ben de eşim de insanız her şeyden önemlisi biz ne sıkıntılar çekiyoruz sizin haberiniz var mı?" diye yazdı.

Esra Sert, tepkisini şöyle dile getirdi:

"Dışarıdan bakılınca laf söylemesi çok kolay geliyor değil mi?. Bizim hiç derdimiz yok sıkıntımız yok, lay lay lom eğleniyoruz para oooo denizde kum bizde para. Ben size göre para için evlendim yetmedi üstüne bana biraz daha verdiler çocuk yaptım öyle mi? Yazıkkk şu kendini bilmeyen yorum yapan dengesiz kişiler yazık. Size ben de eşim de insanız her şeyden önemlisi biz ne sıkıntılar çekiyoruz sizin haberiniz var mı ama nerden bileceksiniz öyle ahkam kesmesi laf söylemesi daha kolay geliyor size. Eyvallah ekmek parası için haber yapıyorlar ama bir tanesi de çıksın desin ki 'bizden para aldı' Ben para için evlenseydim bu hamile halimde her sabah işe gitmezdim. Eşim o halinde işe gitmezdi. O yüzden boş konuşmayın ben sevdim, evlendim, bu kimseyi ilgilendirmez."

Bu açıklamasıyla sosyal medyada büyük bir yankı uyandıran Esma Sert, hayatlarının zaten yeterince zor olduğunu bir de insanların daha da zorlaştırmasının anlamsız olduğunu söyledi.

Recep Sert de yapılan eleştirilere tepki göstererek, "İki ay sonra olacak çocuğumuzu bekliyoruz. Bizi rahat bıraksınlar" dedi. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akdeniz Üniversitesi Recep Sert Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title