Haberler

Yuvaya Dönüşen Plastikler" Projesi'ne Başkan Batur'dan İmza

Güncelleme:

Plastik Sanayicileri Derneği ile Ege Plastik Sanayicileri Dayanışma Derneği'nin yürüttüğü "Yuvaya Dönüşen Plastikler" isimli sosyal sorumluluk projesi Narlıdere'de de hayata geçiyor.


PAGDER Başkanı Hüseyin Semerci, Ege Plastik Sanayicileri Derneği Başkanı Erol Paksu ve Proje Uzmanı Jale Filiz, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur ile bir araya gelerek projeyi imzaladı.

Proje kapsamında dernek tarafından yaptırılan 20 adet büyük boy plastik köpek kulübesi Narlıdere'de Sokak hayvanları için çeşitli bölgelere konulacak. PAGDER Başkanı Erol Paksu, ülke gelenine yaymaya çalıştıkları "Yuvaya Dönüşen Plastikler" sosyal sorumluluk projesiyle amaçlarının plastik atıklarının çöpe gitmesini enlemek olduğunu belirtirken, "Belediyelerimiz bu konuda lisanslı firmalar aracılığıyla bu plastikleri topluyor. Ancak yine de boşa giden atıkları önlemek amacıyla bu projeyi geliştirdik. Hayvan severlerimizin duyarlılığını biliyoruz. Narlıdere'de de billboardlar ve afişlerle bu duyarlılığı üst noktaya çıkarmak, plastik atıkların atık kutularını yönelmesini sağlamak istiyoruz. Projenin tüm amacı duyarlılığı artırmak. Türkiye'de tüm atıkların geri dönüşmesi ve bunların yeniden işlenmesi halinde ülkenin 5.2 milyar dolar tutarında bir parayı ekonomisine kazandıracağını düşünürsek bu duyarlılık önemlidir" dedi.

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur ise ilçe yaşayanlarının özellikle çevre konularında hassas olduğunu belirtti. Atıkların geri dönüşümü konusunda halkın katılımının giderek arttığını da vurgulayan Batur, bu projeye katılmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Abdül Batur Narlıdere Ege Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title