Haberler

Yusuf Şimşek Müjdeyi Verdi

Antalyaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, Eto’o’yu bugün yönetimin Antalya’ya getireceğini hatırlatarak, Ronaldinho’nun ise çarşamba ya da perşembe günü Türkiye’de olacağını açıkladı.

Antalyaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, Eto'o'yu bugün yönetimin Antalya'ya getireceğini hatırlatarak, Ronaldinho'nun ise çarşamba ya da perşembe günü Türkiye'de olacağını açıkladı.

TRT Spor'da yayınlanan Futbol Günlüğü programına konuşan Antalyaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, transfer ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kamerunlu golcü Samuel Eto'o'nun kulübü Sampdoria ile ufak problemler olduğunu belirten Şimşek, "Eto'o muhtemelen yarın (bugün) Türkiye'ye gelecek. Sampdoria kulübüyle bir pürüz var ancak o sorunun da çözüleceğini düşünüyorum" dedi.

"RONALDINHO ÇARŞAMBA YA DA PERŞEMBE..."

Şimşek, Brezilyalı yıldız Ronaldinho transferi ile ilgili ise, "Ronaldinho çarşamba veya perşembe günü Türkiye'ye gelecek. Uçak biletlerine kadar alındı. Eto'o gibi Ronaldinho'nun transferinde de masrafları sponsorlar karşılayacak. Her iki oyuncuyla da çalışmak keyifli olacak. Eto'o ve Ronaldinho takıma ağabeylik yapacaktır, bence en fazla onlar çalışacaklardır" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yusuf Şimşek Samuel Eto Ronaldinho Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title