Haberler

Yusuf Şimşek: Beşiktaş Derbiyi Kazanırsa Şampiyon Olur

Güncelleme:

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Yusuf Şimşek, "Beşiktaş derbiyi kazanırsa şampiyon olur. Puan kaybederse Fenerbahçe ipi göğüsler." dedi.

Beşiktaş'ın son şampiyonluk yaşadığı 2008-2009 sezonunda Galatasaray'a attığı golle zaferin mimarı olan Yusuf Şimşek, AMK'ya çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fener ve Kartal'da şampiyonluk yaşayan Şimşek, "Erken konuşmak doğru değil.Hafta hafta gitmekte fayda var. Temennim kavgasız, dövüşsüz bir lig sonu olsun. İki takımda hak eden maçlar çıkardılar. Ancak Beşiktaş'ı izlemek daha keyifli" dedi.

BEŞİKTAŞ DERBİYİ KAZANIRSA ŞAMPİYON

Şimşek, "Gomez, Quaresma, Atiba, Oğuzhan ve Cenk gibi yıldızlara sahipler. Keyif veriyorlar. İnanılmaz öne oynuyorlar. Bizim dönemimiz de böyleydi ama bizim şampiyon kadromuzdan çok daha iyiler. 2009'da ligin bitimine iki maç kala yine bir Galatasaray derbisi vardı. Ben o maçta gol atmıştım ve şampiyonluk yolu açılmıştı. Derbiyi kazasız atlatırlarsa işi bitirirler" ifadesini kullandı.

"GALATASARAY SONUNA KADAR SAVAŞACAKTIR"

Galatasaray derbisinin psikolojik olarak zor geçeceğini ancak Şenol Güneş faktörünün etkili olacağını ifade eden genç hoca, "Fenerbahçe de derbide favoriydi ancak Arena'da kazanamadı. Galatasaray sonuna kadar savaşacaktır. Siyah-beyazlıların en büyük avantajı Şenol Güneş. Yanlış anlaşılmasın ancak karşısında emanetçi bir teknik adam var. 1-0 önde başlayacaklar. Beşiktaş bu maçta puan kaybederse Fenerbahçe ipi göğüsler" diye konuştu.

"VAN PERSIE OYNASA FENER DAHA ÇOK PUAN TOPLARDI"

Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışında geride kalmasını Pereira'nın ligin başındaki Fernandao tercihine bağlayan Yusuf Şimşek, "Ben Fenerbahçe'nin teknik direktörü olsaydım Van Persie'yi kesinlikle küstürmezdim. Çok yetenekli ve fark yaratan bir oyuncu. Sezon başında oynasaydı Fenerbahçe çok daha fazla puan toplardı" şeklinde konuştu.

(AMKSpor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yusuf Şimşek Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (11)

sert konuşur:

aha buraya yazıyom galatasaray kupayı alamaz

5
4
yanıtYanıtla
Ali Veli Selami Pil getirin:

yani diyorsunki GS in Kupayi almasi icin BJK yi yenmesi lazim. vah zavalli Trabzonum vah ayak oyunlari ama saha disindaki.

yanıt4
yanıt1
Türk:

israilin kurduğu yahudi işid, hükümetin ve mitin gönderdiği silahlarla vatan toprağımız Kilis ve Gaziantepe bombalar yağdırıyor, Türk katliamı yapıyor. İHANET BÜYÜK, UYAN TÜRKİYEM !!!

6
2
yanıtYanıtla
HAKLIIII:

BUNU BİZİM KOMŞUNUN 7 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUDA DEDİ, BÜYÜTME HABERİ BOŞA

6
1
yanıtYanıtla
MEZARLIKLAR MÜDÜRÜ:

YALANMI BEŞİKTAŞIN HİÇ BAHANESİZ GALATASARAYI YENMESİ ŞART OLDU YOKSA HAKİKATEN ŞAMPİYON OLAMAZ, AMA MAMAFİİ BUNUN BİLİNMEYECEK BİR TARAFI YOK KEHANETEDE GEREK YOK ŞAMPİYONLUK GALATASARAYI YENMEKTEN GEÇİYOR YOKSA UÇTU UÇTU FENER UÇTU OLUR

7
0
yanıtYanıtla
KONYALI:

hayret benim aklıma hiç gelmemişti!!!!!!!!!

4
2
yanıtYanıtla
olmaz öyle şey:

hoca senin matematiğin zayıf biraz. bjk puan kaybetse mesela berabere kalsa derbide yine puan kaybetmiş sayılır ama 1 puan fb nin önünde olur. son 2 maçını kazanırsa yine bjk şampiyon ne haber.

5
0
yanıtYanıtla
ahmet:

en futbol cahiline bu soruyu sorsan alacağın cevap odur zaten.

3
1
yanıtYanıtla
koç:

bu adam değilmiydi gs den para alan denizli fb macında fb yenmesin diye ellinden geleni yapab ibe

0
2
yanıtYanıtla
gurbetci:

ideolojik takimlardan bi sey olmaz avrupaya cikacaklar bulgardan geri donecekler siyaset idoloji var hepsinde ciksin bi anadolu takimi sevineyim bu siyasi takimlara sevinmiyorum yazik spor kalmadi almanya ikinci ligi bizim birinci ligden iyi top oynuyor

0
2
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title