Haberler

Yusuf Ertuğ Tufan, Güven Tazeledi

Osmaniye Veteriner Hekimler odasında iki dönemdir başkanlık yapan Yusuf Ertuğ Tufan, tek listeyle gidilen seçimde güven tazeledi.

Osmaniye Veteriner Hekimler odasında iki dönemdir başkanlık yapan Yusuf Ertuğ Tufan, tek listeyle gidilen seçimde güven tazeledi.

Osmaniye'nin Alibeyli Mahallesinde bulunan ofiste gerçekleştirilen 4'üncü olağan kongrenin, divan başkanlığını Ahmet Öztekin, yardımcılığı Hakan Dallı ve üyelikleri ise Kadir Yalman ve Ali Laçinbala yaptı.

Yönetim kurulu üyeleri, haysiyet divanı, denetleme kurulu ve genel kurul üyelerinin çarşaf liste halinde, tek listeyle gidilen kongrede, Yusuf Ertuğ Tufan'ın listesine yeniden görev verildi.

3'üncü dönem başkanlığa seçilen ve üyelerine teşekkür eden Yusuf Ertuğ Tufan, "Odamızın 116 üyesi bulunmakta. 2 dönemdir Meslek odamızın başkanlığını yürütmekteydim. Saygıdeğer meslektaşlarım bir dönem daha bu güzel görevi bize tebliğ etti, layık olmaya çalışıyoruz" dedi.

Yönetim olarak mesleğimizi en iyi noktaya taşımaya ve en iyi bir şekilde temsil etmeye çalışacağız ifadelerini kullanan Tufan, "Gece gündüz demeden 24 saat çalışan, ahırdan sofraya her aşamada bulunan bire bir insan sağlığına yardımcı olan meslektaşlarımızın her türlü sorununu çözmek bizim görevimizdir. Bize bu görevi layık gören sayın meslektaşlarımızdan Allah razı olsun. Hepsine teşekkürlerimi sunuyorum, ülkemize ve camiamıza hayırlar getirmesini diliyorum" ifadelerini kullandı.

Yusuf Ertuğ Tufan'ın yeni dönem listesi ise şöyle:

"Yönetim Kurulu: Mehmet Kanat, Mahmut Yaş, Erdal Sert ve Ali Nuri Yiğit.

Denetleme Kurulu: Cihan Çetin, İrfan Torun.

Haysiyet Divanı: Ahmet Öztekin, Mehmet Murat Keçeci, Tufan Temiz, Şaban Berksoy, Bülent Tekerek.

Delegeler: Ahmet Torun, Mehmet Uçar, Musa Taşkın ve Musa Hulusi." - OSMANİYE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alibeyli Osmaniye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title