Haberler

Yüsra Ünlü ve Esat Palazoğlu kimdir ?

Güncelleme:

Yüsra Ünlü ve Esat Palazoğlu kimdir ? Yüsra Ünlü ve Esat Palazoğlu evlendi. Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü'nün kızı Yüsra ünlü ile Bolulu iş adamı olarak bilinen Esat Palazoğlu evlendi.

Yüsra Ünlü kimdir ? Yüsra Ünlü ve Esat Palazoğlu evlendi. Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü'nün kızı Yüsra ünlü ile Bolulu iş adamı olarak bilinen Esat Palazoğlu evlendi.

Esat Palazoğlu instagram hesabında baş sıraya Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu ile olan fotoğrafını yerleştirmiş. Esat Palazoğlu bu fotoğrafın altına da "Babamin yoklugunda bize babalik yapip kiz istemeye gelen Ahmet Davutoglu Hocam, mutlu gunumuzde bizi yanlız birakmadi" notunu düşmüş.

Yeni damat Esat Palazoğlu siyasete meraklı. Şebi Arus törenleri sırasında da Erdoğan ile bu fotoğrafını paylaşmış.

Cübbeli'nin damadı da kayınpederi gibi lükse meraklı. Son model üstü açık bir arabayla verdiği bu poz ve şık giyenme merakı göze çarpıyor.

Adstaional ismi altında araba kiralama ve pazarlama yapan Esat Palazoğlu, kayınpederi Cübbeli Ahmet Hoca ile de bu fotoğrafını paylaşmış. Taze damadın eşi Hülya Ünlü olan düğününden hiç paylaşım yapmamış olması ise dikkat çekici. Düğüne dair instagram hesabında tek bir kare bile bulunmuyor.

Çok sayıda ismin katıldığı düğüne Cumhurbaşkanı Erdoğan telgraf gönderirken eski Başbakan Davutoğlu telefonla davetlilere konuşma yaptı.

AZİZ YILDIRIM DA DÜĞÜNDEYDİ

İstanbul Beşiktaş'ta bulunan Four Seanons İstanbul Bosphours Otel'de düzenlenen düğüne çok sayıda ünlü isim katıldı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, siyasiler ve sanat dünyasından birçok isim Palazoğlu ve Ünlü ailelerini yalnız bırakmadı. Cübbeli Ahmet Hoca ve Esat Palazoğlu'nun ağabeyi işadamı Muhittin Palazoğlu misafirleri kapıda karşıladı.

ESKİ BAŞBAKAN DAVUTOĞLU TELEFONLA DAVETLİLERE KONUŞMA YAPTI

Düğünde ilk önce Kuran-ı Kerim okundu. Ardından yapılan nikah töreninde Esat Palazoğlu ve Yüsra Ünlü çiftinin mutlulukları gözlerinden okunurken, Esat Palazoğlu'nun nikah şahidi olacak olan eski Başbakan Ahmet Davutooğlu, AK Parti kongresi olduğu için düğüne katılamadı. Davutoğlu, telefonla davetlilere kısa bir konuşma yaptı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TELGRAFLA MUTLULUKLAR DİLEDİ

AK Parti'nin Ankara'daki kongresinin aynı güne denk gelmesi nedeniyle siyasiler düğüne katılamadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan telgraf göndererek çifte mutluluklar dilerken, çok sayıda bakan da telgraf gönderdi.





Kaynak: Haberler.com / Gündem

Recep Tayyip Erdoğan Ahmet Mahmut Ünlü Ahmet Davutoğlu Sare Davutoğlu Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title