Haberler

Yürüyüş ve Bisiklet Yolları Kenti Sarıyor

Güncelleme:

Büyükşehir, hayata geçirdiği yürüyüş yolları ve bisiklet yollarıyla Kocaeli'ni sarıyor

Büyükşehir'in hizmete soktuğu yürüyüş yolları ve çevre düzenlemeleriyle mesire alanları, insanları stresli yaşamdan uzak tutarken, doğayla iç içe kalmalarını sağlıyor. Yürüyüş yolları ve spor alanları, Kocaeli halkına şehir merkezinde spor yapma imkanı sunuyor.

129 KM YÜRÜYÜŞ YOLU

Vatandaşlarımızın yaz-kış demeden spor yapması için Büyükşehir'in Kocaeli genelinde yapımını tamamladığı yürüyüş yolları birbirine eklendiğinde 129 kilometreyi aşıyor. Büyükşehir Belediyesi yürüyüş yollarının yanı sıra bisiklet yollarına da önem veriyor. Başarılı öğrencilerimize binlerce bisiklet dağıtan Büyükşehir'in, kent genelinde hayata geçirdiği bisiklet yollarının uzunluğu ise 34 kilometreyi buluyor.

BAŞKAN HALKLA YÜRÜYOR

''Sağlıklı insanlar sağlıklı kentlerde yaşar'' anlayışıyla hareket ettiklerini dile getiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da yürüyüş sporuna önem veriyor. Başkan Karaosmanoğlu, haftanın üç günü Kocaeli'nin tüm ilçelerinde bulunan yürüyüş yollarında halkla birlikte yürüyor.

12 İLÇEYE DE SPOR ALANI

İzmit, Başiskele, Çayırova, Darıca, Derince, Dilovası, Gebze, Gölcük, Kandıra, Karamürsel, Kartepe ve Körfez olmak üzere 12 ilçede yürüyüş ve bisiklet yollarını hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlarımıza farklı spor alternatifi sunmaya devam ediyor. Çok sayıda spor salonunun yapımını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, yaz ve kış spor okullarıyla çocukların da sağlıklı yetişmesine katkı sunuyor.

OBEZİTEYE DUR DİYOR

Kadınları da unutmayan Büyükşehir, mesire alanları ve parklara yerleştirdiği fitness aletlerinin yanı sıra ''kadınlar harekete geçiyor'' projesiyle obeziteye dur diyor. İzmit'te 15 ayrı istasyonda 120 bisikletle başlayan Akıllı Bisiklet projesi ise gördüğü yoğun ilgiyle kent geneline yayılıyor. Büyükşehir, yakında diğer ilçelerde de Akıllı Bisiklet istasyonları açmaya hazırlanıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Karaosmanoğlu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title