Haberler

Yürüteçli Hırsızlık Çetesi Elebaşı

Kocaeli'nin Körfez İlçesi'nde, içerisinde hırsızlık şüphelilerinin bulunduğu otomobil, kovalamaca sonucu yolun kesilmesi ile durduruldu.

Kocaeli'nin Körfez İlçesi'nde, içerisinde hırsızlık şüphelilerinin bulunduğu otomobil, kovalamaca sonucu yolun kesilmesi ile durduruldu. 10 yıl önce silahla yaralanması sonucu engelli olan ve yürüteç yardımı ile yürüyen A.K.'nin otomobilde kalarak 4 kişiyi hırsızlık için yönlendirdiği iddia edildi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, 4 evden hırsızlık yaptıklarını belirlediği kişilerin bulunduğu otomobilin plakasını tespit ederek aracı takibe aldı. Polis, bu sabah saat 05.00 sıralarında, Körfez İlçesi'nde takibe aldığı otomobilin önünü keserek araçta bulunan 5 kişiyi gözaltına aldı. A.K.'nin yürüteç yardımı ile araçtan çıkarak yürümesi dikkat çekti. 10 yıl önce silahla ateş açılması sonucu omuriliğinden yaralanması nedeniyle engelli kalan A.K.'nin otomobilde oturarak, 4 kişiyi hırsızlık için yönlendirdiği iddia edildi. Otomobilde yapılan aramada ziynet eşyaları, para ve Dilovası'ndan çalınan bir otomobilin anahtarı bulundu. Otomobil de, İstanbul'da bulundu.

A.K., E.S., Ş.A., A,Ç. ve Y.K. gözaltına alındı. 3 hırsızlık suçundan arandığı belirlenen Y.K. cezaevine gönderilirken, 4 şüpheli ise adliyeye sevk edildi.

- İzmitkocaeli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title