Haberler

Palu'da Şiddetli Rüzgar, Çatıları Uçurdu

Güncelleme:

Elazığ'ın Palu ilçesinde şiddetli rüzgar nedeniyle bazı evlerin evlerin çatısı uçtu, elektrik direkleri ve otobüs durakları devrildi.

Yurtta kış- Elazığ'ın Palu ilçesinde şiddetli rüzgar çatıları uçurdu, direkleri ve otobüs duraklarını devirdi Elazığ'ın Palu ilçesinde şiddetli rüzgar nedeniyle bazı evlerin evlerin çatısı uçtu, elektrik direkleri ve otobüs durakları devrildi.İlçeye bağlı yerleşim birimlerinde yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşım güçlükle sağlanırken, elektrik kesintileri yaşanıyor. İlçe merkezinde ise şiddetli rüzgar maddi hasara neden oldu. İki gündür devam eden rüzgar nedeniyle yaklaşık 100 evin çatısının uçtuğu ve parçalandığı öğrenildi. Yaklaşık 15 elektrik direğinin devrildiği ilçede, otobüs durakları, ve oyun parkları da zarar gördü. Palu Belediyesi tarafından aralıklarla anons yapılarak, vatandaşlardan mecbur olmadıkça evlerinden çıkmamaları isteniyor. -Yurtta kış-Palu'da şiddetli rüzgar

Kaynak: AA / Güncel

Elazığ Palu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title