Haberler

Yurtta Kış

Zonguldak-Ereğli karayolunda kar yağışı etkili oluyor.

Kentte etkili olan kar, Zonguldak-Ereğli karayolunda ulaşımda aksamaya neden olurken, bazı sürücülerin araçlarını yol kenarında bıraktığı görüldü.

Delihakkı rampaları mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu su kanalına düşen bir araç, çekici yardımıyla kurtarıldı.

Karayolları ekiplerinin tuzlama ve yol açma çalışması yaptığı güzergahlarda, trafik ekipleri de sürücüleri dikkatli olmaları ve aşırı hız yapmamaları konusunda uyarıyor.

Bartın

Bartın'da dün akşam saatlerinde başlayan kar nedeniyle il genelinde 41 köy yolunda ulaşım sağlanamıyor.

İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamada, karla mücadelede 59 personel, 25 kar temizleme aracı kullanıldığı belirtildi.

Karla mücadele ekipleri tarafından gerekli önlemlerin alındığı aktarılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Merkez 13, Amasra 5, Kurucaşile 11, Ulus 12 olmak üzere il genelinde toplam 41 köy yolu ulaşıma kapanmıştır. Karla mücadelede Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü 25 adet makine ve vasıtayla 59 personelden oluşan 21 ekip, 24 saat esasına göre çalışmalarına devam edecektir. Karla mücadelede, acil hastalar, diyaliz hastaları, doğum, ölüm ve taşımalı eğitim gibi durumlar dikkate alınacaktır."

Kaynak: AA / Güncel

Zonguldak Ereğli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title