Haberler

Yurtta Kış

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Etkinlikten genel detay- Naylonla kayan kalabalıktan detaylar- Kar topu savaşından detay Yurtta kış- Kırklareli'de sosyal medyada haberleşerek bir araya gelen öğrenciler, "kartopu savaşı" yaptı Kırklareli'nde sosyal paylaşım sitelerinde haberleşerek bir araya gelen çoğunluğu üniversite öğrencisi grup, kartopu oynadı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Etkinlikten genel detay- Naylonla kayan kalabalıktan detaylar- Kar topu savaşından detay Yurtta kış- Kırklareli'de sosyal medyada haberleşerek bir araya gelen öğrenciler, "kartopu savaşı" yaptı Kırklareli'nde sosyal paylaşım sitelerinde haberleşerek bir araya gelen çoğunluğu üniversite öğrencisi grup, kartopu oynadı. Sosyal paylaşım sitelerinden "kartopu savaşı" çağrısına cevap veren yaklaşık 3 bin kişi, Festival Alanı'nda toplandı. Çoğunluğu üniversite öğrencisi olan grup, kar topu oynarken, bazı öğrenciler de eğimli sokaklarda naylon yardımı ile kaydı.Üniversite öğrencisi Seren Buse Bilge, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sosyal medya üzerinden toplanarak, doyasıya eğlendiklerini söyledi. Yaklaşık iki yıldır Kırklareli'ne kar yağmadığını dile getiren Bilge, kente kar yağmasıyla beraber eğlenmek amacıyla, bir araya geldiklerini kaydetti.Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ise öğrencilerin kartopu oynayarak eğlenmesini takdirle karşıladığını ifade etti.- Kar yağışının devam etmesi öngörülüyorÖte yandan, kar kalınlığı, kent merkezinde 4, Bulgaristan'a açılan Dereköy Gümrük Kapısı'nda 5, Kofçaz'da 6, Demirköy'ün belli kesimlerinde 15 santimetreye ulaştı.Karayolları 15. Şube Şefliği ekipleri, Kofçaz ve Demirköy ilçeleri ile Mahyatepe mevkisinde kar küreme çalışmalarını sürdürüyor. Tüm ilçelerde etkisini sürdüren kar yağışının bir süre daha devam etmesi öngörülüyor.

Kaynak: AA / Güncel

Kırklareli Demirköy Kofçaz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title