Haberler

Masa Tenisi Müsabakaları Sona Erdi

Güncelleme:

Türkiye Masa Tenisi Federasyonunun 2015 yılı faaliyet programında yer alan Masa Tenisi 1. Lig 3. etap müsabakaları sona erdi.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu'nun (TMTF) 2015 yılı faaliyet programında yer alan Masa Tenisi 1. Lig 3. etap müsabakaları sona erdi.

Yakınca Spor Salonu'nda düzenlenen ve 3 gün süren müsabakalar sonucunda erkeklerde İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü (B) takımı birinci, Gaziantep Şahinbey Belediye Gençlik Spor ikinci, Bursaspor üçüncü, Rixos Kültür Sanat ve Spor ise dördüncü oldu.

Bayanlarda ise Malatya Büyükşehir Belediyespor birinci, Antalyaspor ikinci, İstanbul Moda Spor üçüncü, Artvin 7 Mart Spor ise dördüncü oldu.

Müsabakalarla ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunan Masa Tenisi Malatya Temsilcisi Nail Ölmez, 3 gün süren müsabakalarda 200 sporcunun mücadele ettiğini belirtti.

Erkek ve bayanlarda 32 takımın yer aldığı müsabakalarda 128 maç oynandığını kaydeden Ölmez, "İlk defa Malatya'da yapılan bu organizasyonda 25 hakem görev aldı. Bu noktada bize büyük destek veren Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı'ya teşekkür ediyoruz" dedi.

Ölmez, takımların 4. etap müsabakalarına katılacağını ifade ederek, "Masa Tenisi 1. Lig 3. etap müsabakaları tamamlandı. Takımlar 4. etap müsabakalarına katılacak. 4. Etap müsabakalarında erkek ve bayanlarda ilk 3'e giren takımlar Süper Lig'e yükselecek" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

İstanbul Yakınca Malatya Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title