Haberler

Yurtta Kış

Yurtta kış- Eşme'de etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor Eşme'de dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor.

Yurtta kış- Eşme'de etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor Eşme'de dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. İlçe merkezinde kar kalınlığı yer yer 30 santimetreye ulaşırken ulaşımda aksamalara yol açtı. Kar birikintileri nedeniyle bazı ağaçların dalları kırıldı. Belediye tarafından inşa edilen iş merkezinin ön kısmının 50 metre uzunluğundaki çatısı çöktü. Çökme sırasında kimsenin olmaması olası bir facia ucuz atlatıldı.İtfaiye ekipleri olası çökmelere karşı bölgede kar temizliği yaptı. Yoğun kar yağışı nedeniyle ilçenin 60 köyle ulaşımının kesildiği belirtildi. Özel idare ekipleri ulaşıma kapanan köy yollarının açılması için çalışmaların sürdüğü bildirildi. -Yurtta kış

Kaynak: AA / Güncel

Eşme Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title