Haberler

Yurtta Kış

Yayladağı ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Antakya-Yayladağı karayolu ve bazı mahalle yolları ulaşıma kapandı.

Yayladağı ilçesinde öğle saatlerinde başlayan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi.

Yayladağı- Antakya karayolunun yüksek kesimlerinde şiddetini arttıran kar nedeniyle, onlarca araç yolda kaldı.

Suriye sınırına yardım götürmek üzere yolu kullanan 3 yardım tırı, Sofular Mahallesi kavşağı yakınlarında kayarak yoldan çıktı. Yolu kapatan tırlar nedeniyle yaklaşık 300 araçlık konvoy oluştu. Olay yerine gelen jandarma, trafik ve karayolu ekipleri yolu trafiğe açmak için çalışma başlattı. Yaklaşık 1 saat süren çalışma sonucu tırlar yoldan çekildi.

Belediyeden anons -

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Kalkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, aniden başlayan kar yağışına vatandaşların hazırlıksız yakalandığını söyledi.

Vatandaşları, belediye hoparlörlerinden yaptıkları anonsla uyardıklarını ifade eden Kalkan, "Belediye ve diğer ilgili kurumları hemen harakete geçirdik. Tüm mahallelerimize giden yollar kapalı. Buzlanma nedeniyle karayolunda çok sayıda maddi hasarlı kaza meydana geldi" dedi.

Kalkan, ekiplerin karayolu ve mahalle yollarını açmak için çalışma başlattıklarını sözlerine ekledi. - Hatay

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Kalkan Yayladağı Antakya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title