Haberler

Yurtta Kış

Bilecik AFAD, yoğun kar yağışının ardından karayollarında mahsur kalan vatandaşlara kumanya dağıttı.

Bilecik İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri, yoğun kar yağışının ardından Bilecik-Bozüyük karayolunda mahsur kalan araç sahiplerine kumanya dağıttı.

Bilecik-Bozüyük karayolunun 10. kilometresi şelale rampalarında bazı tırların kayarak ulaşımı kapatması üzerine yaklaşık 35 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. Yaklaşık 6 saat süren çalışmanın ardından kontrollü olarak tek şeritten verilmeye başlanan yolda 3 aracın karıştığı hasarlı kaza nedeniyle tekrar ulaşıma kapandı.

Bunun üzerine Bilecik AFAD ekipleri, süt, börek, su ve meyve suyundan oluşan kumanyaları mahsur kalanlara ulaştırarak ihtiyaçlarını karşıladı.

Araç sahipleri ve yolcular ise saatlerce yolda beklediklerini belirterek, çocukların ve yaşlıların büyük sıkıntı çektiğini dile getirdi.

Öte yandan, Bilecik-Bozüyük karayolunda kaza yapan araçların kaldırılmasının ardından tırlar ve kamyonlar dışındaki araçların geçişi tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaya başlandı.

Ayrıca, merkez Vezirhan ve Bayırköy Belde Belediye Başkanlığı, bölgelerinde mahsur kalan vatandaşlara gıda yardımında bulunurken, yolun açılmasını bekleyen bazı yolcuları mekanlarda barındırdı. Bozüyük Belediyesi de kumanya dağıttı.

İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru ve AFAD Müdürü Halil Çiftçioğlu, çalışmaları yakından takip etti.

Trafik ekipleri ise sürücülere, araçlarına zincir takmaları konusunda uyardı. - Bilecik

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Ercan KaradenizmobilWeb@haberler.com:

Inanılmaz bir beceriksizlik Örneği bu olay, 5 saattir bekliyoruz, ne kadar daha beklecegimiz belli değil, siz den başka bir haber kaynağı yok. Biz bir de nükleer santral kurmaya dile getiriyoruz, daha standart problemleri çözecek durumda değiliz. Cok komik tüm bu olay ve su an bize yaşatılanlar. Gecenin 3:30 çoluk çocuk kaç bin Kışı saatlerdir bekliyor kar da Kışta...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title