Haberler

Yurtta Kış

Kar yağışı ve buzlanma nedeniyle İzmir Manisa yolu ulaşımı kapandı Bergama, Menemen, Kınık ve Kemalpaşa ilçelerinde kar yağdı Seferihisar'da fırtına nedeniyle bazı balıkçı teknelere zarar gördü.

Yurdu etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle İzmir-Manisa yolu ulaşıma kapandı, İzmir'in Bergama, Menemen, Kınık ve Kemalpaşa ilçelerine de kar yağdı.

Soğuk ve yağışlı havanın etkili olduğu kent merkezinde en yüksek sıcaklık 4 derece olarak ölçüldü. İzmir-Manisa karayolunun Sabuncubeli mevkisinde, kar yağışı nedeniyle buzlanma meydana geldi. Karayolları ekipleri yolda kar temizleme ve tuzlama çalışması başlatırken, İzmir ve Manisa yönünde önlem alan trafik ekipleri buzlanma nedeniyle araç geçişlerine izin vermedi. Araçların büyük bölümü kent merkezlerine geri dönerken, bazıları da çalışmaların tamamlanarak yolun açılmasını bekledi.

Sıcaklığın 2 dereceye kadar düştüğü Bergama, Menemen, Kınık ve Kemalpaşa ilçelerinde de kar yağışı görüldü. Bu ilçelerde karın gece de etkili olacağı tahmin edildiği öğrenildi.

Menemen kent merkezinde etkili olan yağmur, öğle saatlerinde kara dönüştü. Yaklaşık yarım saat süren kar yağışı, daha sonra yeniden yerini yağmura bıraktı.

En son 2012 yılının şubat ayında örtülü karın görüldüğü İzmir kent merkezinde ise gece saatlerinde karla karışık yağmur bekleniyor.

İzmir ve çevresindeki illerde yağış da etkili oldu. Son 24 saatte Manisa'nın Demirci ilçesinde metrekareye 39,8, Aydın'ın Sultanhisar ilçesine 31,6 kilogram yağmur düştü. Manisa merkezi 30,4, Aydın merkezi 23,3, İzmir merkezi ise 16 kilogram yağış aldı.

Seferihisar ilçesinde ise fırtına yaşamı olumsuz etkiledi. Fırtına nedeniyle Akarca koyunda demirli bazı tekne ve sandallar zarar gördü. - İzmir

Kaynak: AA / Güncel

Menemen İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title