Haberler

Yurtta Hava Durumu

Yapılan son değerlendirmelere göre; ülkenin doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu ile Tunceli, Bingöl, Muş, Bitlis, Gümüşhane, Bayburt, Rize ve Artvin çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Yapılan son değerlendirmelere göre; ülkenin doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Tunceli, Bingöl, Muş, Bitlis, Gümüşhane, Bayburt, Rize ve Artvin çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının iç ve doğu bölgelerde 2 ila 4 derece artarak, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda mevsim normalleri civarında, iç ve batı bölgelerde mevsim normallerinin 5 ila 9 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle kuzeyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Batı Karadeniz Kıyılarında kuzeydoğulu yönlerden kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Az bulutlu ve açık 34

İstanbul: Az bulutlu ve açık 35

Bursa: Az bulutlu ve açık 38

İzmir: Az bulutlu ve açık 40

Adana: Az bulutlu ve açık 40

Antalya: Az bulutlu ve açık 41

Konya: Az bulutlu ve açık 33

Samsun: Parçalı ve az bulutlu 27

Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu 27

Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 22

Diyarbakır: Az bulutlu 36 - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tunceli Bingöl Bitlis Muş Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title