Haberler

Meteoroloji Uyardı: 3 Bölgeye Çamur Yağacak

Güncelleme:

Meteoroloji, gece saatlerinde Marmara, Ege ve Batı Akdeniz'de toz taşınımı beklendiği, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, iç ve batı kesimlerinin çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz ile Samsun, Amasya, Çorum, Gaziantep ve Kilis çevrelerinin yağmur ve sağanak, Ege ve Akdeniz kıyılarının yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Yapılan son değerlendirmelere göre, yağışların akşam saatlerinden sonra Kıyı Ege, Batı Akdeniz, Denizli, Balıkesir, Bursa, Yalova, İstanbul ve Ankara çevreleri ile Eskişehir'in kuzeydoğu, Karaman'ın batı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Bu sabah saatlerinde Marmara ile gece saatlerinde doğu bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞINDA DEĞİŞİKLİK OLMAYACAK

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olması beklenmiyor. Rüzgarın ise genellikle güney ve güneydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneybatısı, Kıyı Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve doğusunda güney ve güneydoğu, zamanla Mersin çevrelerinde kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (30-60 km/s), Güney Ege ve Batı Akdeniz kıyılarında yer yer kısa süreli fırtına şeklinde (50-70 km/s) esmesi bekleniyor.

METEOROLOJİ'DEN TOZ TAŞINIMI UYARISI

Meteoroloji, gece saatlerinde Marmara, Ege ve Batı Akdeniz'de toz taşınımı beklendiği ve yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinin azalması vb.) dikkatli olunması gerektiği uyarısında bulundu.

Ankara: Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Yağışların gece saatlerinde yer yer kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. 15

İstanbul: Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Yağışların gece saatlerinde yer yer kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. 16

İzmir: Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü yağışlı geçecek. Yağışların akşam saatlerinden itibaren yer yer kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. 19

Adana: Ç ok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü yağışlı geçecek. Yağışların akşam saatlerinden itibaren yer yer kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. 24

Antalya: Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü yağışlı geçecek. Yağışların akşam saatlerinden itibaren yer yer kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. 21

Samsun: Parçalı, zamanla çok bulutlu, gece saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı 18

Trabzon: Parçalı, zamanla çok bulutlu 16

Erzurum: Parçalı ve az bulutlu 9

Diyarbakır: Parçalı ve az bulutlu 18

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ege Akdeniz Güney Ege Marmara Samsun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (7)

YiyeridaMobil-ANDROID:

de git looooo

2
2
yanıtYanıtla
Elif 02-34-05:

Mart kapıdan baktırır, kazma kürek yaktırır :) bugünde sözde hava güneşliydi. Yağmur yağdı yağacak . İstanbulun havasından sonra geldiğim ilin temiz oksijenli havasına alışamadım :)

1
2
yanıtYanıtla
mangal keyfi:

sırtımız yeni yeni ısındı nazar değmesin havalara hep iyi olsun tabi yagmurda eksik olmasın o önemli :)

1
0
yanıtYanıtla
aski memnumobilWeb@haberler.com:

Yagmur berekettir candir hayata.

1
0
yanıtYanıtla
uğur idare ecez:

bi baktın oldu saten rüzgar escek sonra kum havaya kalkçak sonra suyla bileşcek ve camur olucak

0
0
yanıtYanıtla
ahmet:

çok iyi

0
0
yanıtYanıtla
Nevzat KızıltepelimobilWeb@haberler.com:

Çamur yağarsa ilerde toprakta yağar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title