Haberler

Meteoroloji'den 2 İle Kuvvetli Yağış Uyarısı

Güncelleme:

Meteoroloji Muğla ve Antalya çevrelerinde kuvvetli yağışların olacağını açıkladı ve yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyardı.

Meteorolojinin yaptığı son değerlendirmelere göre; ülkemizin iç ve batı kesimlerinde görülecek yağışların Muğla ve Antalya çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor. Meteroloji yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyarıda bulundu.

HAVA SIVAKLIĞI AZALACAK

Hava sıcaklığının yağış alan yerlerde 2 ila 4 derece azalacağı tahmin ediliyor, diğer yerlerde önemli bir değişiklik beklenmiyor.

RÜZGAR KUVVETLİ ESECEK

Rüzgar, genellikle güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Kıyı Ege, Batı Akdeniz kıyıları ile Çanakkale çevrelerinde kuvvetli olarak (30-60 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı yağmurlu 9

İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu 14

İzmir: Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 15

Adana: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 20

Antalya: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; yer yer kuvvetli olması bekleniyor. 16

Konya: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu 11

Samsun: Parçalı ve çok bulutlu 17

Trabzon: Parçalı bulutlu 14

Erzurum: Az bulutlu, kuvvetli buzlanma ve don olayı ile birlikte sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli 0

Diyarbakır: Az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer puslu ve sisli 12

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Antalya Muğla Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (2)

akan kaanMobil-ANDROID:

yazım hatası var dikkat edin

3
0
yanıtYanıtla
k.marasliMobil-ANDROID:

neden bizim yaşadığımız iller yok hep ayni illerin hava durumu yayinlaniyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title