Haberler

Meteoroloji'den 4 İle Kuvvetli Yağış Uyarısı

Güncelleme:

Meteoroloji, Muğla çevreleri, İzmir'in güney kıyıları, Aydın'ın kıyı kesimi ile Antalya'nın batı kıyılarında kuvvetli yağış beklendiğini açıkladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü; Kıyı Ege ile Batı Akdeniz'in kıyı kesimlerinin yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceğinin tahmin edildiğini ve Muğla çevreleri, İzmir'in güney kıyıları, Aydın'ın kıyı kesimi ile Antalya'nın batı kıyılarında kuvvetli yağış beklendiğini açıkladı.

SAĞANAK YAĞIŞ

Yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz ile Eskişehir, Konya ve Karaman çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı olacak.

SICAKLIKTA DEĞİŞİKLİK YOK

Meteoroloji'nin tahminlere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor. Rüzgar, genellikle güney ve doğu, kuzeybatı kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Güney Ege kıyılarında kuvvetli (40-70 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu 14

İstanbul: Çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 13

İzmir: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı (Yağışların akşam saatlerinden itibaren güney kıyılarında kuvvetli olması bekleniyor) 16

Adana: Parçalı ve çok bulutlu 20

Antalya: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı (Yağışların; gece saatlerinde batı kıyılarında kuvvetli olması bekleniyor) 17

Samsun: Parçalı ve çok bulutlu 16

Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu 17

Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu 6

Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu 13

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Antalya Aydın Muğla İzmir Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Tuta Mobil-IOS:

O değilde niye 4..?? G4L4T4S4R4Y

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title