Haberler

Yurtta Hava Durumu

Yapılan son değerlendirmelere göre, kuzey ve doğu kesimlerinde görülecek yağışların Muş, Bingöl, Bitlis, Siirt, Rize, Artvin ve Ardahan çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Yapılan son değerlendirmelere göre, kuzey ve doğu kesimlerinde görülecek yağışların Muş, Bingöl, Bitlis, Siirt, Rize, Artvin ve Ardahan çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Genellikle yağmur ve sağanak şeklinde görülecek yağışların Doğu Anadolu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu ve Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Doğu bölgelerde buzlanma ve don olayının görüleceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı kuzey kesimlerde 4 ila 8 derece azalacak. Rüzgar, genellikle kuzey ve batı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın kuzeyi ile Karadeniz kıyılarında yer yer kuvvetli (30-60 km/saat) olarak esecek. Bazı illerimizde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu 8

İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu 5

İzmir: Parçalı ve az bulutlu 17

Adana: Parçalı ve çok bulutlu 18

Antalya: Parçalı bulutlu 19

Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu 12

Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu, iç kesimleri yer yer karla karışık yağmur ve kar yağışlı 10

Erzurum: Çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı 2

Diyarbakır: Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu 10 - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bitlis Bingöl Siirt Muş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title