Haberler

Yurtta Asayiş

Adıyaman'da 7 ayrı suçtan aranan kişi yakalandı.

Adıyaman'da 7 ayrı suçtan aranan kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre, nitelikli yağma ve kasten adam yaralama gibi suçlardan aranan Zeki A'nın (25) kent merkezinde ikametinde kaldığı bilgisi alan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Fatih Mahallesi'nde bir eve operasyon düzenledi.

Evde yakalanan Zeki A, gözaltına alındı.

Zanlı, emniyetteki işlemlerini ardından adliyeye sevk edildi.

Sakarya'da uyuşturucu operasyonu

Sakarya'nın Hendek ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla adliyeye sevk edilen 2 kişi tutuklandı.

Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı güven timleri, Turanlar Mahallesi'nde uyuşturucu madde ticareti yapan kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Şahısların mahalledeki bir evde saklandıkları bilgisine ulaşan ekipler, R.D. ve N.B'yi pencereden kaçmaya çalıştıkları sırada yakaladı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilen 2 zanlı, sevk edildiği mahkemece "Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama" suçundan tutuklandı.

Operasyon kapsamında daha önce de bir kişi tutuklanmıştı.

Bursa'da hırsızlık zanlıları suçüstü yakalandı

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde hırsızlık zanlıları suçüstü yakalandı.

Cumhuriyet Mahallesi Gazi Caddesi'nde bir apartmanın ikinci katındaki daireye pencereden birilerinin girdiğini fark eden vatandaşlar, durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen ekipteki bir polis memuru, ikinci kata tırmanarak dairenin açık olan penceresinden içeri girdi.

Polisi görünce yatak odasının penceresinden kaçmaya çalışan S.A. (21) ve E.Y. (22), dışarıdaki güvenlik güçlerince yakalandı.

Zanlıların üzerinden 30 bin lira değerinde cumhuriyet altını ve ziynet eşyası ile hırsızlık için kullandıkları tornavida ve bıçak ele geçirildi.

Hırsızlık zanlıları, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kaynak: AA / Güncel

Adıyaman Sakarya 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title