Haberler

Yurtta Asayiş

Batman'da balkondan düşen çocuk yaşamını yitirdi.

Batman'da balkondan düşen çocuk yaşamını yitirdi.

Petrolkent Mahallesi'nde iki katlı evin balkonunda oynayan 3 yaşındaki Ahmet Yasin Durmaz, yanında kimsenin bulunmadığı sırada düştü.

Ağır yaralanan küçük çocuk, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından 112 Acil Servis ekiplerince Batman Bölge Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Durmaz, hastanedeki müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Uçurumdan düşen kişi öldü

Mersin'in Çamlıyayla ilçesinde oturduğu kayanın kopması sonucu uçurumdan düşen kişi hayatını kaybetti.

Ali Kırdağ (41) Sebil Mahallesi Buladan Karakoyak Vadisi Öküzini mevkisinde yakınlarıyla gezdiği sırada vadiyi seyretmek için bir kayanın üzerine oturdu.

Kayanın kopması sonucu 100 metre yükseklikteki uçuruma düşen Kırdağ, UMKE, AFAD, 112 Acil Servis ve orman işletme ekiplerinin çalışması sonucu yaralı olarak bulundu.

Olay yerinde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayan Kırdağ'ın cenazesi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

- Batman'da uyuşturucu operasyonu

Batman'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 zanlıdan biri tutuklandı.İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekiplerince uyuşturucu satışı ve ticareti yapanlara yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında bir adreste arama gerçekleştirildi.

Aramada, 9 kilo 185 gram esrar ile bir av tüfeği ve 51 fişek ele geçirildi.

Gözaltına alınan 2 zanlı, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılardan biri çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Muş'ta uyuşturucu operasyonu

Muş'ta yolcu otobüsünde yapılan aramada 3 kilo 680 gram esrar ele geçirildi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Muş Otogarı yakınlarında bir yolcu otobüsünde arama yaptı.

Aramada, 3 kilo 680 gram esrar bulundu.

Otobüsteki bir kişi gözaltına alındı.

Uluabat Gölü'nde kaybolan balıkçı aranıyor

Bursa'nın Karacabey ilçesindeki Uluabat Gölü'nde kaybolan balıkçı için sahil güvenlik, deniz polisi ve dalgıçlar tarafından arama çalışması başlatıldı.

Eskikaraağaç köyüne kıyısı bulunan Uluabat Gölü'nde balık avlamak için önceki gün kayıkla suya açılan İlha Şen'in (73) dönmemesinden şüphelenen yakınları durumu jandarmaya bildirdi.

Suya düştüğü tahmin edilen 3 çocuk babası Şen'in kayığı, kıyıdan 3 kilometre açıkta ve motoru çalışırken bulundu. Bölgeye sahil güvenlik, Mudanya ve Bursa deniz polisi, jandarma ile Nilüfer arama kurtarma ekipleri sevk edildi.

Ekipler, geçimini balıkçılıkla sağlayan 3 çocuk babası Şen'i bulmak için kara ve suda arama çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalara, kayıklarıyla köy sakinleri de destek veriyor.

Kaynak: AA / Güncel

Uluabat Gölü Ahmet Yasin Batman Muş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title