Haberler

Yurtta Asayiş

Batman'da 11 kilogram esrarın ele geçirildiği operasyonda gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

Batman'da 11 kilogram esrarın ele geçirildiği operasyonda gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ticareti yaparak geçimini sağlayan kişilere yönelik çalışmalar kapsamında yapılan kontroller sırasında durumundan şüphelenilen bir araç durduruldu.

Araçta yapılan aramada, 11 kilogram esrar ele geçirildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan 2 kişi, emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.

Şanlıurfa'da uyuşturucu ve silah operasyonu

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 8 kilo 500 gram esrar ile 2 uzun namlulu silah ele geçirildi.

İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaptığı çalışmalarda Kazançlı Mahallesinde F.F'nin evine operasyon düzenledi.

Evde yapılan aramada, 8 kilo 500 gram esrar ile 2 uzun namlulu silah ile 260 mermi ele geçirildi.

Uyuşturucu ticareti yaptığı ve ruhsatsız silah bulundurduğu iddiasıyla F.F. gözaltına alındı.

Mersin'de sahte içki ve kaçak sigara operasyonları

Mersin'de düzenlenen operasyonlarda 902 şişe sahte içki ile değişik markalarda 10 bin 516 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince sahte içki üretimi ve kaçak sigara satışının yapıldığı belirlenen yerlere yönelik çalışma başlatıldı.

Şüphelilerin, suç unsurlarıyla yakalanmasının hedef alındığı 10 gün süren operasyonlarda, 22 ayrı ev ve iş yerinde arama yapan polis, değişik markalarda 10 bin 516 paket kaçak sigara ile 902 şişe sahte içki ele geçirdi.

Aramalarda ayrıca, değişik markalara ait 359 içki şişesi, bin 817 bilyeli şişe kapağı, 322,5 litre sahte alkol, bir elektrikli sıcak hava tabancası, 2 metrelik 3 yeşil renkli hortum, 30 litrelik 53 boş bidon, 20 litrelik 15 plastik bidon, boş 5 litrelik 50 pet su bidonları, içki şişelerine yapıştırılan bin 500 çıkartma, alkol derecesini ölçen plastik alkol ölçer, yivsiz av tüfeği ve 15 kartuş, tabanca ve tabancaya takılı halde boş şarjör ile A.D. isimli şüphelinin adının yazılı olduğu vergi kimlik kartı bulundu.

Gözaltına alınan şüphelilerden 11'i cumhuriyet savcısının talimatıyla, 13 ise çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 18 yaşından küçük bir şüpheli ise Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edildi. 3 firari şüphelinin yakalanması için arama çalışmaları sürüyor.

Kaynak: AA / Güncel

Şanlıurfa Siverek Mersin Batman Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title