Haberler

Yurtta Asayiş

Çanakkale'nin Eceabat ilçesinde 5 kişi, bir bankanın otomatik para çekme makinesine (ATM) yerleştirilen cihazla dolandırıldı.

Çanakkale'nin Eceabat ilçesinde 5 kişi, bir bankanın otomatik para çekme makinesine (ATM) yerleştirilen cihazla dolandırıldı.

İskele Meydanı'nda bulunan bir bankaya ait ATM'ye kimliği henüz tespit edilemeyen kişi ya da kişilerce kart kopyalama cihazı yerleştirildi.

Cihaz aracılığıyla 5 kişinin hesabından 12 bin 490 lira çekildi. Mağdurların ihbarının ardından yapılan incelemede, üzerinde kamera ve hafıza kartı olan bir cihaz bulundu.

Söz konusu cihazın dolandırıcılık için özel olarak yapıldığı, kullanıcının kartı ATM'ye yerleştirdiği andan itibaren üzerindeki kamera sayesinde kart bilgilerini kopyaladığı öğrenildi.

Şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Üzerine demir kapı düşen temizlik görevlisi öldü

Bursa'da, temizlik yaptığı boş fabrikada üzerine demir kapı düşen temizlik görevlisi hayatını kaybetti.

Merkez Nilüfer ilçesi Organize Sanayi Bölgesi'nde (NOSAB) boş bir tekstil fabrikasında temizlik yapan Kadir Anıt (53), altını temizlemek istediği demir kapının üzerine devrilmesi sonucu olay yerinde öldü.

Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Anıt'ın cenazesi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Silaj makinesine kolunu kaptırdı

Bayburt'ta silaj makinesine kolunu kaptıran çoban yaralandı.

Çobanlık yaptığı merkeze bağlı Akşar köyünde, biçilmiş mısırları silaj makinesiyle öğüten köylülere yardım etmek isteyen Mehmet Sönmez (32), bir anda kolunu makineye kaptırdı.

Çevredeki köylülerin haber vermesiyle olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Sönmez'i Bayburt Devlet Hastanesine kaldırdı.

Kolu omuz bölgesinden koparak silaj makinesinde parçalanan Sönmez, burada ameliyata alınarak yarası kapatıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Sönmez Çanakkale Eceabat 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title