Haberler

Yurtta Asayiş

Kahramanmaraş'ta çaldıkları parayla dövme yaptırdıkları belirlenen 3 kişi tutuklandı.

Kahramanmaraş'ta çaldıkları parayla dövme yaptırdıkları belirlenen 3 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Tufan G. (24) bir ay önce Mehmet Akif Mahallesinde bir inşaat firmasının satış ofisinde işe başladı. Tufan G. arkadaşları Lütfi B. (23) Selami D. (20) ile iş yerine gelerek kasadan 2 bin 500 lira ile çekleri alarak kaçtı.

Çaldıkları parayla kendilerine giysi alan 3 zanlı, daha sonra aynı dövmeden yaptırdı.

Polis ekipleri, çaldıkları çekleri satmak isteyen zanlıları gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Samsun'da sahte içki operasyonu

Samsun'da bir depoda yapılan aramada 19 bin 196 şişe sahte şarap, 5 bin 812 bandrol ile sahte içki yapımında kullanılan çeşitli malzemeler ele geçirildi.

Bir istihbaratı değerlendiren Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Atakum ilçesindeki bir apartmanın deposuna baskın düzenledi.

Aramada sahte oldukları değerlendirilen 19 bin 196 şişe çeşitli markalarda şarap, 5 bin 812 bandrol, kullanılmış şarap kapakları ile üzerinde bandrol bulunan şişe başlıkları, 18 rulo halinde çeşitli markalara ait gövde etiketleri, şarap bidonları ve huni bulundu.

Malzemelerin sahibi olduğu öne sürülen T.D. hakkında soruşturma başlatıldı.

Reklam tabelası üzerinde akıma kapılan işçi öldü

Erzincan'da, lambalarını değiştirmek için çıktığı reklam tabelasının üzerinde elektrik akımına kapılan işçi yaşamını yitirdi.

Taksim Mahallesi eski çevre yolundaki benzin istasyonunda bulunan yaklaşık 10 metre yükseklikteki "totem" olarak adlandırılan reklam tabelasının lambalarını değiştirmek için üzerine çıkan Murat Gülen (43), elektrik akımına kapıldı.

Burada yığılıp kalan Gülen, sepetli itfaiye aracıyla aşağı indirildi. Olay yerinde 112 Acil Sağlık ekiplerince Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Gülen, müdaheleye rağmen kurtarılamadı.

Kocaeli'de silahlı soygun iddiası

Kocaeli'nin İzmit ilçesindeki bir restoranda çalışanların cep telefonları ile bahşiş kutusunu çaldığı iddiasıyla 4 kişi gözaltına alındı.

İzmit İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Kandıra ulaşımını sağlayan D-605 Karayolu üzerinde bulunan bir restorana silahlı girerek çalışanların cep telefonları ile bahşiş kutusunu çalan 4 soyguncuyu yakalamak için çalışma başlattı.

Zanlıların yerlerini tespit eden ekipler, operasyonda K.K.T. (21) ile F.T'yi (17) İzmit'teki evlerinde, B.Ç. (19) ile A.T'yi (19) ise tatil yaptıkları Bodrum'da gözaltına aldı.

Zanlılar, İzmit İlçe Jandarma Komutanlığındaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İzmir'de iş kazası

İzmir'in Bornova ilçesinde, yük asansörünün altında kalan Suriye uyruklu işçi, hayatını kaybetti

Moda Tekstil Konfeksiyon (MTK) Çarşısı'ndaki boş iş yerinde temizlik yapan Suriye uyruklu Ahmed Şimmo (35) başı, yukarıdan gönderilen asansördeki çöpleri almak isterken hareket halindeki asansörün altında sıkıştı.

Olay yerinde hayatını kaybeden Şimmo'nun cesedi, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Düzce'de hırsızlık zanlısı 3 kadın tutuklandı

Düzce'de sitelerdeki evlere girerek hırsızlık yaptıkları belirlenen 3 kadın, tutuklandı.

Hamidiye Mahallesi Hürriyet Caddesi'nde sitelerdeki çelik kapı kilitlerini kırılarak evlere girildiği ihbarı alan polis ekipleri, çalışma başlattı.

Sitenin güvenlik kamerasından hırsızların D.B, R.S. ve Ş.G. isimli kadınlar olduğunu belirleyen ekipler, söz konusu üç kadının evine baskın düzenlendi.

Birlikte yaşayan kadınların evinde yapılan aramada çok sayıda parfüm ve yaklaşık 20 bin lira bulundu.

Gözaltına alınan şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kaynak: AA / Güncel

Kahramanmaraş Samsun İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title