Haberler

Yurtta Asayiş

Van'da, hakkında 2 ayrı suçtan kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişi, Ferit Melen Havalimanı'nda yakalandı.

Van'da, hakkında 2 ayrı suçtan kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişi, Ferit Melen Havalimanı'nda yakalandı.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ekiplerce yürütülen çalışmalar sonucu "uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama" suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün, "silahlı terör örgütü kurmak veya üye olmak" suçundan da 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.A'nın havalimanında yakalandığı belirtildi.

Gözaltına alınan A.A'nın işlemlerin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandığı kaydedilen açıklamada, kentte huzurlu ve güvenli bir ortamın sürdürülmesi için çalışmaların aralıksız devam edeceği bildirildi.

Çaldığı paraları gömen hırsız yakalandı

Kahramanmaraş'ta bir evden 7 bin 500 lirayla, cep telefonu çalan zanlı, polis ekiplerince yakalandı.

Dulkadiroğlu İlçesi Egemenlik Mahallesindeki evden 7 bin 500 lirayla cep telefonu çalındığı bilgisi üzerine Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Bürosu ekipleri çalışma başlattı.

Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, şüphelinin çok sayıda hırsızlık kaydı bulunan Mehmet S. (32) olduğunu belirledi.

Mehmet S. ilk ifadesinde çaldığı paraları ailesinden çekindiği için evlerinin bahçesine gömdüğünü itiraf etti. Ekipler, şüphelinin evinin bahçesinde yaptıkları kazıda çalınan paranın bir miktarını ve cep telefonunu buldu.

Zanlı emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Çanakkale'de kayıp kişi ölü bulundu

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde 2 gündür haber alınamayan kişi ölü bulundu.

İlçeye bağlı Paşaköy'de yalnız yaşayan ve 2 gün önce evinden ayrılan Ali Kocabıyık (52), geri dönmedi.

Durumdan şüphelenen Kocabıyık'ın komşuları, jandarmaya ihbarda bulundu.

Jandarma ekipleri, bir süre sonra Kocabıyık'ın cesedini evinin yakınındaki bir arazide buldu.

Ceset, burada yapılan incelemenin ardından otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Hatay'da silahlı kavga: 1 ölü

Hatay'ın Payas ilçesinde çıkan silahlı kavgada bir kişi öldü.

Sincan Mahallesi'nde ikamet eden güvenlik görevlisi Recep Gülistan (32) ile aynı mahallede oturan A.G. (40) arasında belirlenemeyen nedenle tartışama çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu A.G.'nin üzerinde bulunan tabanca ile Gülistan'ı yaralayarak olay yerinden kaçtığı iddia edildi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Dörtyol Devlet Hastanesine kaldırılan Recep Gülistan, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Zanlı A.G'nin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Tartıştığı kayınpederini bıçakla yaraladı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir kişi, tartıştığı kayınpederini bıçakla yaraladı. Eski Hisar Mahallesi 9511 sokaktaki bir otel lojmanlarında kalan Ş.A, evlerine ziyarete gelen kayınpederi M.K. ile henüz belirlenemeyen nedenle tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine damadı tarafından bıçakla yaralanan M.K, olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Manavgat Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Damat Ş.A. ise komşularının ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekiplerince evinde gözaltına alındı.

Evinde ilaç alarak intihar girişimine bulunduğu anlaşılan zanlı, polis ekiplerinin nezaretinde Manavgat Side Anadolu Hastanesine götürüldü.

Mardin'de uyuşturucu operasyonu

Mardin'de uyuşturucu sattıkları iddiasıyla gözaltına alınan 7 şüpheliden 5'i tutuklandı.

Mardin Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, uyuşturucu ticaretiyle mücadeleye yönelik sürdürülen 5 ayrı operasyonda, 800 gram esrar, 4 gram eroin, 12 uyuşturucu hap, 19 kök hint keneviri ele geçirildiği bildirildi.

Operasyonlarda 7 şüphelinin gözaltına alındığı belirtilen açıklamada, şüphelilerden 5'inin emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildikleri adli mercilerce, "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan tutuklandığı kaydedildi.

Açıklamada, "Şüphelilerden Ç.S'nin, daha önce, 'kasten adam öldürme ve resmi belgede sahtecilik' suçlarından arandığı, yakalanmamak için görevlilere başka bir şahsa ait kimliği ibraz ettiği tespit edilerek, hakkında ayrıca adli işlem yapıldı" ifadesine yer verildi.

Kaynak: AA / Güncel

Ali Kocabıyık Manavgat Mardin 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title