Haberler

Yurtta Asayiş

Bitlis'in Tatvan ilçesinde iki ikametten hırsızlık yaptığı belirlenen 2 kişinin tutuklandığı bildirildi.

Bitlis'in Tatvan ilçesinde iki ikametten hırsızlık yaptığı belirlenen 2 kişinin tutuklandığı bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, Tatvan'da iki ayrı ikamette hırsızlık olayının gerçekleşmesi üzerine Tatvan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince çalışma başlatıldığı kaydedildi.

Yürütülen çalışmada hırsızlık yaptığı belirlenen Z.K. ve E.A'nın yakalandığı bildirilen açıklamada, şunlar ifade edildi:

"İki ayrı ikametten 2 tespih, kol saati ve televizyon çalınmıştır. Ekiplerimizce yapılan araştırmalarda hırsızlık olayını gerçekleştirdiği tespit edilen Z.K. ve E.A gözaltına alınmıştır. Z.K'nin üzerinde çalıntı tespihlerden biri bulunmuş, devam eden çalışmalarda şahısların çaldıkları diğer tespih, kol saati ve televizyonun da bulunmuştur. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Z.K ve E.A ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştır."

Nevşehir'de telefonla dolandırıcılık

Nevşehir'de telefonla aradıkları kişiye kendilerini polis olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla yakalanan 2 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, telefonda kendisini polis olarak tanıtan şahıs, Emek Mahallesinde oturan Z.E'den kimliğinin terör örgütünün eline geçtiği bahanesiyle 2 bin 500 lirayı bir poşete koyarak eve gelecek kişiye vermesini istedi.

Kendisini "Polis Sinan" olarak tanıtan kişiye içerisinde 2 bin 500 lira para bulunan poşeti veren Z.E, dolandırıldığını anlayınca durumu polise bildirdi.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı inceleme sonucunda olayla ilgisi olduğu belirlenen H.Ö ve H.Ö. gözaltına aldı. Zanlıların üst aramasında bulunan 2 bin 500 lira Z.E'ye teslim edildi.

Zanlıların, benzer yöntemle Elazığ'da G.Y'nin 10 bin lirasını ve T.A'nın 5 bin lirasını dolandırdıkları belirlendi.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen 2 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Batman'da 47 kilogram esrar ele geçirildi

Batman'da bir tırda yapılan aramada, 47 kilogram esrar ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünün açıklamasına göre, Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince batıya doğru seyir halinde olan bir tır durdurularak arama yapıldı.

Aramada 36 paket halinde hazırlanmış toplam 47 kilogram esrar ele geçirildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan bir kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

- Van'da kaçak sigara operasyonu

Van'ın Tuşba ilçesinde 86 bin paket kaçak sigara bulundu.

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışma sonucu Tuşba ilçesi Kurubaş mevkisinde bir kamyon durduruldu.

Aramada, kamyon kasasına dizilmiş 86 bin 750 paket paket kaçak sigara ele geçirildi.

Kamyon sürücüsü ve yanındaki kişi, gözaltına alındı.

Zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.

- Muğla'da kayıp alzaymır hastasının cesedi bulundu

Muğla'da 9 gündür kayıp olarak aranan 85 yaşındaki alzaymır hastasının cesedi ormanlık alanda bulundu.

Yeniköy Mahallesi'ndeki evinden 9 önce ayrılan alzaymır hastası Mustafa Kemal Yıldırım (85), bir daha geri dönmedi.

Yaşlı adamın yakınları, durumu polise bildirdi. Yıldırım'ın, mahallenin üst kısımlarında görüldüğü ihbarı üzerine İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünden yardım istendi. Dağlık alanda yapılan aramalardan sonuç alınamadı.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencileri tarafından gerçekleştirilen yürüyüş esnasında, Yıldırım'ı hareketsiz bulan öğrenciler, durumu 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler, Yıldırım'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Yaşlı adamın cesedi, incelemenin ardından otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Kaynak: AA / Güncel

Kemal Yıldırım Nevşehir Bitlis Tatvan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı tarihi belli oldu mu? Çorlu tren kazası duruşmasında karar belli oldu mu? Tren kazası davasında son durum nedir? 2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ne zaman? #128204 Başvurular başladı mı? Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title