Haberler

Yurtta Asayiş

Antalya'nın Alanya ilçesinde Gürcü asıllı Türk vatandaşı Irine Karamanyan, kaldığı evde eski eşi tarafından ölü bulundu.

Antalya'nın Alanya ilçesinde Gürcü asıllı Türk vatandaşı Irine Karamanyan, kaldığı evde eski eşi tarafından ölü bulundu.

Kızlarpınarı Mahallesi Özgür Apartmanı'nda oturan 48 yaşındaki Karamanyan'ın evine gelen eski eşi Bünyamin A, kadını yatağında hareketsiz buldu.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Karamanyan'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis ekiplerince evde yapılan incelemenin ardından kadının cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Gürcü kadının eski eşi Bünyamin A'nın ifadesine başvurulduğu öğrenildi.

Kuyumcu dükkanında soygun girişimi iddiası

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde kuyumcu dükkanında soygun girişiminde bulunulduğu iddia edildi.

İddiaya göre, elinde boya kutusu ve fırça sapı bulunan zanlı, Çiftehavuzlar Mahallesi'ndeki kuyumcu dükkanına geldi. İş yerinde çalışan İbrahim Taşdemir'den (23) altın fiyatları konusunda bilgi alan zanlı, bir bardak su istedi.

Su getirmek için dükkanın arka bölümüne geçen Taşdemir, zanlının peşinden geldiğini görünce ikili arasında arbede çıktı. Taşdemir'in çevredekilerden yardım istemek için dışarı çıkması üzerine zanlı kaçtı.

Polis ekipleri, zanlının yakalanması için iş yerindeki güvenlik kameralarının kayıtlarını incelemeye aldı.

Kargo aracına kaçakçılık operasyonu

Kırıkkale'de bir kargo şirketine ait kamyonda yapılan aramada 30 bin paket kaçak sigara bulundu.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kırıkkale-Ankara karayolu Irmak köyü mevkisinde durumundan şüphelendikleri, doğu illerinden Ankara'ya malzeme taşıyan bir kargo şirketine ait kamyonu durdurdu.

Kamyondaki aramada, 150 peynir ve yağ tenekesinin içine gizlenmiş 30 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

Zanlıların, tenekelere kum doldurarak kontrollerden rahat geçmeyi amaçladıkları öğrenildi.

Telefonda dolandırıcılık iddiası

Aydın'da telefonda dolandırıcılık iddiasıyla gözaltına alınan 3 zanlı tutuklandı.

Zanlılar, telefonla ulaştıkları 57 ve 66 yaşındaki 2 kişiye kendilerini polis olarak tanıttı.

Mağdurlara, kimlik bilgilerinin terör örgütünün eline geçtiğini belirten zanlılar, bu kişilerden ellerindeki parayı eve gelen polis memurlarına teslim etlerini istedi.

Bunun üzerine eve giden zanlılar, 6 bin lira ile 40 bin lira değerindeki ziynet eşyasını teslim aldı.

Bir süre sonra dolandırıldıklarını anlayan mağdurlar, durumu polise bildirdi. Polis ekipleri, kimliğini tespit ettiklerini zanlıları Kurtuluş Mahallesi'nde yakaladı.

Gözaltına alınan H.Y, F.Y, ve İ.A'nın üzerindeki aramada, polis kokartı, askeri kimlik ve 6 SIM kart ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: AA / Güncel

İbrahim Taşdemir Antalya Alanya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title