Haberler

Yurtta Asayiş

Antalya'nın Kemer ilçesinde bir kişi, maaşını alamadığını iddia ettiği otelin klima ve kapılarını çalmak isterken yakalandı.

Antalya'nın Kemer ilçesinde bir kişi, maaşını alamadığını iddia ettiği otelin klima ve kapılarını çalmak isterken yakalandı.

Devriye görevi yapan Çamyuva Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, kapalı durumdaki 5 yıldızlı bir otelin kapı ve klimalarının 3'ü Suriye uyruklu 6 kişi tarafından sökülmeye çalışıldığını belirledi.

Gözaltına alınan zanlılardan B.E'nin (45), 2009-2010 yıllarında otelde güvenlik görevlisi olarak çalıştığını ve maaşını alamadığını, bu nedenle yanında getirdiği 5 kişiyle otele ait klima ve kapıları sökerek satmak istediğini söylediği öğrenildi.

B.E. emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Diğer zanlılar ise karakoldaki ifade işlemlerinin ardından serbest kaldı.

İzmir'de cinsel istismar iddiası

İzmir'in Buca ilçesinde 9 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan Suriye uyruklu kişi, tutuklandı.

Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Buca ilçesinde 9 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunulduğu ihbarı üzerine başlattığı çalışmada, olayın faili olduğu ileri sürülen Suriye uyruklu M.A.K'yı (23) gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Trabzon'da diş doktoru ve ailesinin gasbedildiği iddiası

TRABZON - Trabzon'un Ortahisar ilçesinde bir eve girerek, silahla tehdit ettikleri bir diş doktoru ile ailesinin çeşitli eşyasını gasbettikleri iddia edilen 2 zanlı yakalandı.

İlçenin İncesu Mahallesi'ndeki bir eve giren E.P. ile E.C, evdeki diş doktoru C.Ş.D. ve ailesini silahla tehdit edip evdeki cep telefonları ve çeşitli eşyayı alarak kaçtı.

Ailenin durumu ihbar etmesi üzerine olay yerine giden jandarma ekipleri, mağdurların ifadesi ve evdeki parmak izlerinden yola çıkarak kaçan zanlılar E.B. ile E.C'yi kısa sürede yakaladı.

Gözaltına alınan zanlılar, Ortahisar İlçe Jandarma Komutanlığına götürüldü.

Zanlılardan evden gasbedildiği belirtilen cep telefonları ile çeşitli eşya ele geçirildi.

Şanlıurfa'da dolandırıcılık operasyonu

Şanlıurfa'da kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtarak vatandaşları dolandırdığı belirlenen 4 kişi tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, Rize, Giresun, Samsun, Malatya, Konya ve Mersin'de aradıkları vatandaşlara kendilerini polis, asker ve savcı olarak tanıtıp dolandırdığı iddia edilen şüphelilere yönelik çalışma başlattı.Takibe alınan kişilerin banka hesaplarında 700 bin liralık hareketlilik tespit edildi.

Bunun üzerine harekete geçen polis ekipleri 9 kişiyi gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan R.N, E.U, A.B. ve Y.K. tutuklandı, F.K, L.Ö. ile F.K, ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bursa'da uyuşturucu operasyonu

Bursa'da, evinde yapay ışıklandırma ve havalandırma düzeneği kurarak Hint keneviri yetiştirdiği iddia edilen şüpheli gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şubesi ekipleri, B.Y'nin evinde uyuşturucu yetiştirdiğini tespit etti.

Merkez Osmangazi ilçesi Elmasbahçeler Mahallesi'nde şüpheliye ait eve operasyon düzenleyen ekipler, özel yapılmış yapay ışıklandırma ve havalandırma düzeneğiyle karşılaştı.

İçinde 11 kök kenevir bitkisi ele geçirilen bu düzeneğin, B.Y. tarafından sera etkisi oluşturulup Hint keneviri yetiştirilmek amacıyla kurulduğu belirlendi.

Ekipler, evinde bir miktar esrar da buldukları B.Y'yi gözaltına aldı.

Kaynak: AA / Güncel

Çamyuva Antalya Suriye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title