Haberler

Yurtta Asayiş

Beyşehir ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla mahkemeye çıkarılan 3 şüpheli, tutuklandı.

Beyşehir ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla mahkemeye çıkarılan 3 şüpheli, tutuklandı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Turgut A. (28), Ümmet A. (58) ve Fatma M. (25), sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.

Zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Beyşehir ilçesinde dün polis ekiplerinin takibe aldığı 48 SC 080 plakalı otomobilde LPG tankına gizlenmiş 18 kilogram esrar ele geçirilmiş, araçtaki Turgut A, Ümmet A. ve Fatma M. gözaltına alınmıştı.

- Malatya'da uyuşturucu operasyonu

Malatya'da uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda 6 kişi tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, 10-26 Ağustos'ta kent genelinde uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan ve "torbacı" diye tabir edilen şüphelilere yönelik operasyon düzenledi.

Operasyonda 10 kilo 520 gram kubar ve 10 gram toz esrar, 204 uyuşturucu ve uyarıcı nitelikli sentetik hap, 16 kök kenevir, 14 gram kokain ve 4,74 gram eroin ele geçirdi.

25 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen biri kadın 6 kişi tutuklandı, bir kişi de adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Diyarbakır'da uyuşturucu operasyonu

Diyarbakır'da 3 kilo 750 gram esrar ve 198 sentetik hap ele geçirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ile Yenişehir Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında yol kontrolü gerçekleştirdi.

Durdurulan otomobilde 3 kilo 750 gram esrar ve 198 sentetik hap ele geçirildi.

Gözaltına alınan 2 şüpheli hakkındaki adli tahkikatın devam ettiği öğrenildi.

Bursa'da şüpheli ölüm

Bursa'nın İznik ilçesinde bir kişi, iş hanında ölü bulundu.

İddiaya göre, Hakan İsen (32), gece eve dönmeyince ailesi polise haber verdi. İsen'in, en son Belediye İş Hanı civarında görüldüğünün belirlenmesi üzerine çalışmalar, bu bölgede yoğunlaştırıldı.

Polis ekipleri, iş hanının ikinci katındaki, daha önce kıraathane olarak işletilen boş iş yerinde İsen'in cesedini buldu.

İlk incelemede darp izine rastlanmayan İsen'in cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Kaynak: AA / Güncel

Diyarbakır Beyşehir Malatya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title