Haberler

Yurtta Asayiş

İlkadım ilçesinde sosyal medya üzerinden silah ticareti yaptığı iddia edilen sağlık çalışanı gözaltına alındı.

İlkadım ilçesinde sosyal medya üzerinden silah ticareti yaptığı iddia edilen sağlık çalışanı gözaltına alındı.

Bir ihbarı değerlendiren Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sağlık kuruluşunda şoför olarak çalışan S.Ç'yi takibe aldı.

Hürriyet Mahallesi Ağabali Caddesi'nde S.Ç'nin kullandığı plakası açıklanmayan minibüste arama yapan ekipler, 10 pompalı tüfek ve 1 kurusıkı tabanca ele geçirdi.

Gözaltına alınan S.Ç, emniyetteki işlemlerin ardından cumhuriyet savcısının talimatıyla serbest bırakıldı.

- DAEŞ bahanesiyle izinsiz gösteriler

İdil'de 6-7 Ekim'de DAEŞ bahanesiyle gerçekleştirilen izinsiz gösterilere katıldığı belirlenen 3 kişi yakalandı.

Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede çeşitli adreslere eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda DAEŞ bahanesiyle düzenlenen izinsiz gösterilere katıldıkları tespit edilen S.A, M.A. ve H.E. gözaltına alındı, 5 kişi ise aranıyor.

Şüphelilerin emniyet müdürlüğündeki işlemleri sürdürülüyor.

İzmir'de hayvan hırsızlığı operasyonu

İzmir'de büyük ve küçükbaş hayvan hırsızlığı yaptığı iddia edilen şebekeye yönelik operasyonda 11 kişi gözaltına alındı.

İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, son bir yılda Aliağa, Mememen ve Manisa bölgesinden gelen hayvan hırsızlığı ihbarları üzerine başlattığı çalışmada şüpheli bazı kişileri tespit etti.

Eşkal ve adres bilgileri belirlenen şüphelileri takibe alan ekipler, eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda şebeke lideri Ş.K'nin de aralarında bulunduğu 11 şüpheli gözaltına alındı.

Adreslerde yapılan aramalarda 11 inek, 7 ruhsatsız av tüfeği, hayvanların sağlıklı olduğunu gösteren 7 kulak küpesi ve 5 hayvan pasaportu ele geçirildi.

Şüphelilerin 2014 yılından itibaren İzmir'in Aliağa, Menemen ve Manisa'nın Yunusemre ilçelerindeki büyük ve küçükbaş hayvan hırsızlığı olaylarının faili oldukları iddia edildi.

Aliağa İlçe Jandarma Komutanlığı'nda işlemleri tamamlanan şüpheliler Ş.K, A.S, H.S, O.Ö, H.K, H.G, Y.Ş, İ.E, A.A, E.A ve S.T "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak suretiyle nitelikli hırsızlık" suçlamasıyla Aliağa Adliyesi'ne sevk edildi.

Kaynak: AA / Yerel

Hürriyet Mahallesi İlkadım Aliağa İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title