Haberler

Yurtta Asayiş

Manavgat ilçesinde iki grup arasında çıkan kavgada bıçaklanan 5 kişiden biri kaldırıldığı hastanede öldü.

Manavgat ilçesinde iki grup arasında çıkan kavgada bıçaklanan 5 kişiden biri kaldırıldığı hastanede öldü.

Side Mahallesi Kemer bölgesinde iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Abdulnaim (17), Fikret ve Kemal Ö. ile Yunus B. ve İlkan S. yaralandı.

İlçedeki hastanelere kaldırılan yaralılardan Abdulnaim Ö, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Kemal Ö, tedavisinin ardından taburcu edildi.

İki aile arasındaki kavgada 7 kişi yaralandı

MARDİN  (AA) - Artuklu ilçesinde iki aile arasında çıkan taşlı ve sopalı kavgada 7 kişi yaralandı.

Akres Mahallesi'nde aralarında husumet bulunan iki aile, tartışmaya başladı.

Tartışmanın taşlı ve sopalı kavgaya dönüşmesi üzerine yaralanan Hasret (18), Abdulhalim (49), Aydın (21), Ümran (19), Neriman (48) ve Ahmet A. (46) Mardin Devlet Hastanesine, Hadra A. (80) da Mardin Park Hastanesine kaldırıldı.

Yaralılardan Abdulhalim A, ilk müdahalesinin ardından Batman'a, Hadra A. ise Gaziantep'e sevk edildi.

Serinlemek için dereye giren genç boğuldu

Patnos ilçesinde serinlemek için dereye giren iki gençten biri boğuldu, diğeri hastaneye kaldırıldı.

Ziyaret köyünde 16 yaşındaki Yusuf Merkit ve arkadaşı Ferhat Kaçar, serinlemek amacıyla dereye girdi. Çevredekiler, bir süre sonra gözden kaybolan Merkit ve Kaçar'a ulaşmak için suda arama yaptı.

Boğulmak üzereyken kurtarılan Kaçar, Patnos Devlet Hastanesinin yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı.

Merkit'e ulaşılamaması üzerine Patnos Belediyesi itfaiyesi ve AFAD ekipleri ile Van Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliğinden destek istendi.

Dalgıçların sudan çıkardığı Merkit'in cansız bedeni, Patnos Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Manavgat Mardin Patnos Side Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title