Haberler

Yurtta Asayiş

Keles ilçesinde, evde çıkan yangında 62 yaşındaki kadın hayatını kaybetti.

Keles ilçesinde, evde çıkan yangında 62 yaşındaki kadın hayatını kaybetti.

Küçük Kovacık köyünde, Hamit ve Münevver Kurt çiftinin evinde yangın çıktı. Alevleri gören Hamit Kurt, dışarı çıkmayı başardı. Yatak odasındaki hac parasını almak için eve girdiği öne sürülen Münevver Kurt, yanarak yaşamını yitirdi.

Evinin önünde ölü bulundu

Ortaca ilçesinde bir kişi, evinin önünde ölü bulundu.

Çaylı Mahallesi'nde Günay Yaşar'ı (55) evinin önünde hareketsiz yattığını gören yakınları, durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. 112 Acil Servis ekibi, Yaşar'ın öldüğünü belirledi.

Yaşar'ın cesedi, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

İşçi, inşaatta ölü bulundu

Bartın'da bir işçi, inşaatın bodrum katında ölü bulundu.

Hüseyin Karakaş (27), iş arkadaşları M.G (32), R.Y (29), C.Ö (26) ve kamyon şoförü V.K (34) ile Ulus ilçesi Kaldırım Mahallesi'ndeki bir inşaatta tuğla boşaltmaya gitti.

Karakaş'ın eve dönmemesi üzerine ailesi, durumu polise bildirdi. Karakaş'ın cesedi, polis ekiplerince 4 katlı inşaatın bodrum katında biriken suyun içinde bulundu.

Çırçır fabrikasında yangın

Ceyhan ilçesinde çırçır fabrikasında çıkan yangında hasar meydana geldi.

Kelemeti Mahallesi yakınındaki çırçır pres fabrikasında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

İhbar üzerine fabrikaya çok sayıda polis, itfaiye ve ambulans ekibi sevk edildi. Kısa sürede büyüyen yangına müdahale etmek için çevre il ve ilçelerden de itfaiye ekipleri geldi. Söndürme çalışmalarına işçiler de iş makineleriyle destek verdi.

Yangın, yaklaşık 6 saat süren çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Tonlarca pamuğun zarar gördüğü yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yılanın ısırdığı kişi hastaneye kaldırıldı

MUŞ  (AA) - Korkut ilçesinde yılanın ayak bileğinden ısırdığı kişi, tedavi altına alındı.

Mollababa köyünde geçici köy korucuları ile arazi keşfine giden 45 yaşındaki Kutbettin Sönmez'i, otların arasındaki bir yılan ayak bileğinden ısırdı. Ambulansla Muş Devlet Hastanesine kaldırılan Sönmez, tedavi altına alındı.

Yoğurt kovasında uyuşturucu ele geçirildi

Diyarbakır'da yoğurt kovası içine gizlenmiş 2 kilogram 200 gram esrar ele geçirildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Diyarbakır-Bingöl karayolunda elinde yoğurt kovasıyla bekleyen kişinin davranışından şüphelenerek arama yaptı. Yoğurt kovasını inceleyen ekipler, kova içerisinde 2 kilogram 200 gram esrar buldu.

Jandarma ekiplerinin, Diyarbakır-Bingöl karayolunda bir araçta yaptığı aramada da koltuk altına gizlenmiş, folyo kağıdı ve koli bandına sarılı 6 kilogram 800 gram esrar bulundu.

Olaylarla ilgili gözaltına alınan 2 zanlı, ifade işlemlerinin ardından çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.

Kaynak: AA / Güncel

Hüseyin Karakaş Hamit Kurt Diyarbakır Keles Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title