Haberler

Yurtta Asayiş

Kahramanmaraş'ta çalıştığı inşaatın 8. katından düşen işçi, hayatını kaybetti.

Kahramanmaraş'ta çalıştığı inşaatın 8. katından düşen işçi, hayatını kaybetti.

Yunus Emre Mahallesi 25. Sokak'taki bir apartman inşaatında çalışan Adem Akkoyun (41), dengesini kaybederek 8. kattan düştü.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Akkoyun'un yaşamını yitirdiğini belirledi. Akkoyun'un cenazesi, otopsi için Necip Fazıl Şehir Hastanesine götürüldü.

Mesai arkadaşları, 4 çocuk babası Akkoyun için gözyaşı döktü.

Bu arada, inşatta yeterli güvenlik önlemi alınmadığını iddia eden işçiler, firma sahiplerine tepki gösterdi.

Uyuşturucu operasyonu

Alanya ilçesinde uyuşturucu madde satıcılarına yönelik operasyonda gözaltına alınan kişi sayısı 30'a yükseldi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliğine bağlı ekipler, operasyon kapsamında, E.Y (25), M.Ç (29), İ.Ç (22), Y.E.Ş (18) ve K.A'yı (53) da gözaltına aldı.

Emniyetteki ifade işlemleri tamamlanan zanlılar, adliyeye sevk edildi.

Alanya'da 6 Mayıs'ta bazı ev ve iş yerlerine eş zamanlı düzenlenen operasyonda, ikisi Gürcistan uyruklu 25 kişi gözaltına alınmıştı.

Okula kundaklama girişimi

Ünye ilçesindeki Mustafa Rakım Anadolu Lisesinde kundaklama girişiminde bulunduğu iddia edilen 3 kişi gözaltına alındı.

İhbar üzerine okula gelen polis ekipleri, kundaklama sonucu yanan dış cam çevresindeki duvarlara yazılan yazılar ve güvenlik kameralarından yola çıkarak 3 kişinin kimliğini tespit etti.

Şüphelilerden ikisinin daha önce okuldan atıldıkları, birinin de halen söz konusu lisenin öğrencisi olduğunu belirleyen ekipler, zanlıları gözaltına aldı.

Ünye Emniyet Müdürlüğüne getirilen zanlılar, ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

- Trende uyuşturucu operasyonu

Diyarbakır'da yolcu treninde 12 kilogram esrar ele geçirildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Müdürlüğü ile Ergani Değirmendere Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, bir yolcu treninde arama yaptı.

Yolculardan M.A'nın valizinde 12 kilogram esrar bulundu. Gözaltına alınan M.A, adli makamlarca tutuklandı.

Gaziantep'te tramvay kazası

Gaziantep'te, aynı istikametteki tramvayların çarpışması sonucu hasar oluştu.

216 Nolu Cadde'de, Karataş istikametine giden tramvay, Güneykent durağında teknik bir arazı nedeniyle önündeki tramvaya çarptı.

Tramvaylardaki yolcular, otobüslerle gidecekleri bölgelere taşındı.

Çarpmanın etkisiyle raydan çıkan tramvay, çekiciyle raya yerleştirildikten sonra bakım istasyonuna götürüldü. Tramvaylarda hasar oluşturan kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaçak sigara operasyonu

Alanya ilçesinde kaçak sigara sattıkları iddiasıyla gözaltına alınan 5 kişi tutuklandı.

İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince dün, Konaklı Mahallesi'ndeki ev, iş yeri ve depodaki aramada 10 bin 638 paket kaçak sigara ele geçirilmiş, olayla ilgili 5 kişi gözaltına alınmıştı.

Adliyeye sevk edilen K.K (31), A.K (31), H.K (30), A.G (50) ve S.Y (26), çıkarıldıkları mahkemece "Gümrük kaçağı sigara ticareti yapmak" suçundan tutuklandı.

Çubuk'ta hırsızlık

Çubuk ilçesinde hırsızlık zanlısı 3 kişi tutuklandı.

Çubuk İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, Atatürk Mahallesi Fevzi Sokak'ta bahçeli bir evden hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti.

Ekipler, evin kapısını kırıp içeri giren ve güğüm, bakır kazan ve bakraçları çuvala doldurarak götürmeye çalışan F.T (42), Y.Ö (24) ve R.T'yi (36) gözaltına aldı. Zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kaynak: AA / Güncel

Necip Fazıl Kısakürek Kahramanmaraş Alanya Ünye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title