Haberler

Yurtta Asayiş

Tekirdağ'da kaçak 28 bin 557 CD ve DVD ile bin 550 DVD jelatini elde edildi.

Edinilen bilgiye göre, Z.A (59), M.H (30) ve F.Ö'nün (42) kaçak CD satışı yaptığını belirleyen polis, bu kişilerin iş yerlerinde arama yaptı.

Aramada, kaçak 10 bin 570 film CD'si, 12 bin 336 film DVD'si, 5 bin 619 oyun DVD'si, 32 müzik CD'si olmak üzere toplam 28 bin 557 adet CD ve DVD elde edildi, bin 550 DVD jelatinine el konuldu. Söz konusu kişiler gözaltına alındı.

-Veteriner sağlık raporu olmayan 68 kurbanlık hayvan bulundu

Kayseri (A.A) - Kayseri'de veteriner sağlık raporu olmayan 68 kurbanlık hayvan bulundu.

Jandarma ekiplerinin, Kocasinan ilçesi Gömeç mahallesi ile Talas ilçesi Kuruköprü mahallesinde canlı hayvan sevkıyatına yönelik kontrollerinde, menşei şahadetnamesi ve veteriner sağlık raporu bulunmadığı tespit edilen 66 küçükbaş hayvan ile 2 büyükbaş hayvan tespit edildi.

Hayvan sevkıyatı yapan Ç.T, M.Ç, F.A, C.Y. ve S.K. hakkında düzenlenen evrakların, Kocasinan ve Talas kaymakamlıklarına gönderildiği, soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

-Batman'da "tefecilik"ten 4 gözaltı

Batman (A.A.) - Batman'da tefecilik yaptıkları ve haksız kazanç sağladıkları iddiasıyla 4 kişi gözaltına alındı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, çalışmalar sonucu bazı kişilerin nakit para sıkıntısı çeken ve bankalardan kredi kullanamayan iş yeri sahiplerine Türk Lirası, ABD Doları ve euro üzerinden emanet adı altında nakit ödünç para vererek haksız kazanç sağladıklarının belirlendiği kaydedildi.

Düzenlenen operasyonda, M.D., S.D., D.D. ve A.I. adlı kişilerin gözaltına alındığı ifade edilen açıklamada, bu kişilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda, 8 tapu senedi aslı, 13 tapu senedi fotokopisi, 19 milyar lira teslim edildiğine dair bir adet protokol, 17 bin lira değerinde çek, 5 imar durum fotokopisi, 2 para yatırma dekontu, bir iş yerine ait bin 617 adet değişik şahıslar tarafından kredi kartları ile yapılan ödemelere ait pos cihazı slipleri, 1 çek fotokopisi, 1 veresiye satış fişi bulunduğu bildirildi.

-İzmir'de kuyumcudan hırsızlık

İzmir (A.A) - İzmir'in Bornova ilçesinde kuyumcu mağazasına müşteri gibi giren bir kişi, 10 bin lira değerindeki altın yüzükleri çaldı.

Bornova ilçesi Mevlana mahallesi 1700 sokakta Mustafa Kolcu'ya ait kuyumcu mağazasına müşteri gibi gelen bir kişi, iş yeri çalışanı Serkan Akgül'e altın yüzük almak istediğini söyledi. Akgül'ün tezgah üzerine bıraktığı ve çok sayıda yüzük bulunan tablayı alan zanlı, kaçtı. Akgül, ara sokaklara kaçan zanlının peşinden koşup yakalayamayınca polise haber verdi.

Polis ekipleri, hırsızı yakalamak için çalışmaya başladı.

Mağazadaki güvenlik kamerası görüntülerinin incelendiği, altınları çalan kişinin kimliğinin belirlenmesine çalışıldığı bildirildi.

-İzmir'de çeşitli suçlardan aranan 27 kişi yakalandı

İzmir (A.A) - İzmir'de polis ekipleri, çeşitli suçlardan aranan 27 kişiyi yakaladı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi İnfaz Büro Amirliği ekipleri, iki gün süren çalışması sonucu çeşitli suçlardan haklarında yakalama kararı bulunan 27 kişi yakalandı.

Gözaltına alınanlar arasında cinayet, adam yaralama, hırsızlık gibi suçlardan aranan kişilerin bulunduğu öğrenildi.

Yakalanan 27 kişinin işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edileceği bildirildi.

(EKİP-VG-

-Gaziantep'te 18 bin litre kaçak akaryakıt bulundu

(fotoğraflı-görüntülü)

Gaziantep (A.A) - Gaziantep'te bir işyerinde 18 bin litre kaçak akaryakıt bulundu.

Bir ihbarı değerlendiren Gaziantep Gümrük ve Muhafaza Başmüdürlüğü Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri, yakıt tankından bir otobüse akaryakıt verildiği anda operasyon düzenleyerek, 18 bin litre kaçak mazot buldu.

10 kişi gözaltına alındı.

(EKİP-VG- - TEKİRDAĞ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title