Haberler

    Yurtdışındaki İşçiler İçin Elbise Üretmeye Hazırlanıyor

    ERCAN ÜSLÜ / SAMSUN

    İş elbiseleri üreten girişimci Beyhan Demiroğlu, yurtdışına odaklandı. Demiroğlu, bu hedefi doğrultusunda kapasite artırımına gitmeyi planlıyor. Beyhan Demiroğlu, KOSGEB'in girişimcilik kurslarına katıldıktan sonra kendi işyerini kuruyor. 2011 yılında KOBGEB'e başvuran Demiroğlu, bir yıl sonra da "Elbiseci Tekstil" şirketi ile faaliyetlerine başlıyor. Girişimci Demiroğlu şirketinde gıda sektörü ağırlıklı olmak üzere çeşitli iş kollarına yönelik iş elbiseleri tasarlıyor.

    Samsun'daki tesislerinin aylık 4 bin parça üretim kapasitesine sahip olduğunu anlatan Demiroğlu, yakın bir zamanda gelen talepler doğrultusunda üretim kapasitesini iki katına çıkarmayı hedefliyor.

    Şirketinin kuruluş hikayesini anlatan Demiroğlu, "Benim mesleğim terzilikti. Kendi işimi kurmak her zaman hayalimdi. Bu hayalimi gerçeğe dönüştürmek için KOSGEB'den aldığım destekle Elbiseci Tekstil'i kurdum. Eşim de bu konuda bana çok destek oldu" diyor. İki çocuk annesi Demiroğlu, penye tişört, önlük çeşitleri, iş takımları, iş montu, aşçı takımları, garson önlükleri ve yelekleri gibi çok sayıda iş elbisesinin üretimi gerçekleştirdiklerini dile getiriyor. Marka süreçlerini tamamlamak adına ilgili kurumlara başvurduğunu anlatan Demiroğlu, ürünlerini kendi markası altında tüm ülke geneline göndermeyi planladığının altını çiziyor.

    Şirketlere yönelik ürettiği ürünlerin aracı firmalar tarafından yurtdışına da gönderildiğini anlatan Demiroğlu, "Benim ilerleyen dönemdeki en büyük hedefim ihracat. Ürünlerimi başta Endonezya, Gana gibi Afrika ülkelerine ve Azerbaycan'ın da aralarında bulunduğu farklı ülkelere ulaştırmak istiyorum. Önümüzdeki süreçte kendi ürünlerimle yurtdışına açılmayı planlıyorum" açıklamasını yapıyor.

    "Sektörde kalıcı olmak istiyoruz"

    "Elbiseci" markası ile Türkiye'nin çok sayıda bölgesine ürün gönderdiklerini anlatan Demiroğlu, üretim ve hizmet kalitesini her zaman ön planda tutmaya özen gösterdiklerini vurguluyor. Sektördeki yenilikleri yakından takip ettiklerini dile getiren Demiroğlu, bölgenin kalıcı şirketleri arasında yer almak istediklerinin altını çiziyor. Demiroğlu, "Tekstil sektöründe Samsun'un bilinen firmalarından olmak istiyoruz" ifadelerini kullanıyor. İş elbisesi üretiminde bilinen bir isim haline gelmek istediğinin altını çizen Demiroğlu, kendi işinin patronu olmak isteyen kadınların KOSGEB desteklerinden faydalanmaları ve iş hayatında daha aktif olmaları gerektiğini vurguluyor.

    kobi-orta.jpg

    "Endonezya ve Gana hedef pazarlarımız"

    Marka patent başvurusunun sonucunu beklediklerini anlatan Elbiseci Tekstil'in kurucusu Beyhan Demiroğlu, yurtdışındaki hedef pazarlarının arasında öncelikli olarak Endonezya, Gana ve Azerbaycan'ın yer aldığını dile getiriyor.

    Kaynak: Dunya.com / Ekonomi

    Azerbaycan Samsun Gana Ekonomi Haberler

    Bakmadan Geçme

    Sacramento Kings Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Anneye fitre verilir mi? Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title