Haberler

Yurtbay Seramik Bayi Toplantısı Antalya'da Gerçekleşti

Güncelleme:

20. yılını kutlayan Yurtbay Seramik'in 17-20 Aralık tarihleri arasında gerçekleşen buluşmasında 2016 yatırım ve büyüme hedefleri paylaşıldı, yeni ürünler tanıtıldı, 2015'te en yüksek ciroya ulaşan ayrıca yirmi yılını dolduran bayiler ödüllendirildi.

"Birlikten Biz Doğar" konseptiyle gerçekleştirilen toplantıda, Yurtbay bayilerini üç günlük verimli bir program karşıladı. Toplantının açılış konuşmasını Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İlter Yurtbay yaptı. Toplantıya konuk konuşmacı olarak Pazarlama ve Satış Okulum Kurucusu Sinan Ergin ve CNNTürk Ekonomi Müdürü Emin Çapa katıldı.

Yurtbay Seramik, her yıl geleneksel olarak düzenlediği bayi toplantısının üçüncüsünü 17-20 Aralık 2015 tarihleri arasında gerçekleştirdi. Bu yıl Yurtbay Seramik'in 20. yılı kutlamaları çerçevesinde Voyage Belek Hotel'de düzenlenen bayi toplantısına yurtiçinden ve yurtdışından bayiler katılım sağladı.

Yurtbay Seramik'in 2015 yılı iş sonuçlarının ve 20 yıllık geçmişin değerlendirildiği, 2016 hedeflerinin anlatıldığı toplantının açılışını Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İlter Yurtbay gerçekleştirdi. Değişim, sürdürülebilir büyüme, rekabet ve müşteri odaklılık konularına değinen Yurtbay'ın açılış konuşmasının ardından Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Girgin, "Yurtbay'ın Geçmişi Bugünü ve Seramiğin Geleceği" başlıklı konuşmasında; dördüncü fabrika yatırımının tamamlanmak üzere olduğundan, bu sayede yaşanacak kapasite artışından, büyük ebat seramik üretimine geçileceğinden söz etti. Fabrikaya ilişkin beklentilerinin oldukça yüksek olduğuna dikkat çekti.

İkinci Fabrika Üretim Müdürü Cengiz Alan Türk Seramik Sektörü'nü değerlendirdi, teknolojik gelişmelere, çevre bilince ve kalitenin önemine değindi, bu çerçevede alınacak yeni belgeleri açıkladı. Yurtbay Yapı Kimyasalları Genel Koordinatörü Tolga Sarı ise YYK tarafındaki yeniliklere ve usta kulübü çalışmalarına yönelik bilgiler verdi.

Satış Müdür Yardımcısı Serdar Başaran ise 2016 yılı iç satış ciro, metrekare ve bayi hedeflerini açıkladı.

Toplantıda 3. Zeki Yurtbay Tasarım yarışması ödül töreni gerçekleştirildi. Dokuz eser sahibine sertifikaları ve ödülleri takdim edildi.

Sinan Ergin ve Emin Çapa'nın konuşmacı olarak katılım sağladığı toplantıda Türkiye ve bölgeler ciro sıralamasında ilk üçe giren bayilere plaketleri takdim edildi. Yurtbay Seramik Pazarlama A.Ş. Satış Müdürü Kemal Saygı'nın kapanış ve teşekkür konuşması ile toplantı son buldu. Gala yemeğinde ise Bülent Serttaş sahne aldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yurtbay Seramik Belek Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title