Haberler

Yurt Dışında Oyunculuk Eğitimi Almak İstiyorum

atv'deki 'Benim İçin Üzülme' dizisinin oyuncularından Çağlar Ertuğrul; planının yurt dışında oyunculuk ve yönetmenlik üzerine eğitim almak olduğunu s....

'Benim İçin Üzülme' dizisinde rol alan ve Jake Gyllenhaal'e benzerliğiyle dikkat çeken Çağlar Ertuğrul, son dönemde oyunculuk dünyasının en dikkat çeken isimleri arasında yer alıyor. Koç Üniversitesi'nden makine mühendisi olarak mezun olan ancak oyunculuk üzerine kariyer yapan Ertuğrul, InStyle dergisinden Buket Baydar'a konuştu...

'Benim İçin Üzülme' dizisi sayesinde kısa sürede dikkat çektiniz. Oyuncu olarak da başarılı bulunuyorsunuz; oysa bambaşka bir dalda eğitim almışsınız...

Koç Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nü bitirdim ama aklım hep oyunculuktaydı. Şimdi de 'Benim İçin Üzülme' dizisinde oynuyorum.

İLK FİLMİMDE BAŞROL OYNADIM

Ayrıca bir sinema filminde de rol aldınız...

Oyunculuğun başındayım ama iyi bir başlangıç yaptığıma inanıyorum. İlk sinema filmim olan 'Dağ'da da başrol oynadım. Bu konuda şanslıyım.

Oyunculukla ilgili en uç hayalleriniz nedir?

Şu an oyunculukta yavaş ancak emin adımlarla ilerlediğimi düşünüyorum. İlk planım; yurt dışında hem yönetmenlik, hem oyunculuk üzerine eğitim almak.

Oyunculuk konusunda size neler ilham verdi?

Kendimi bildim bileli sinema filmi izlerdim. Sanırım sonra da o sinema filmlerinin bir parçası olmak istedim. Özellikle de Guy Ritchie'nin filmleri bana ilham kaynağı olmuştur.

Neyini seviyorsunuz Guy Ritchie filmlerinin?

Oradaki oyuncuların doğallığını, senaryonun işleyişini seviyorum.

Karakterinizde sevdiğiniz ve sevmediğiniz özellikleriniz neler?

Biraz gel-gitli bir yapım var. En sevdiğim özelliğim ise saygıya çok önem vermemdir. Asla kaba ve umursamaz biri olamam.

RAHAT VE SPOR GİYİNMEYİ SEVERİM

Giyim tarzınızı nasıl tanımlarsınız?

Yılın 250 günü tişört, şort ve terlik giyerim. İzmirli olduğum için rahat ve spor giyinmeyi severim. Rahat etmediğim şeyleri giymem.

Kendinizi yakın hissettiğiniz marka veya tasarımcılar hangileri?

Nike, Adidas ve Tom Ford diyebilirim. İtalyan tasarımcıları da çok beğenirim ama hiç giyip gidebileceğim bir ortam olmadı.

Giyim konusunda bir kadında ne hoşunuza gider ve ne gitmez?

Bakımlı olması lazım kesinlikle. Temiz şeyler giymeli. Çok salaşlık hoşuma gitmez.

EN ÇOK BAKIŞLAR İLGİMİ ÇEKER

Yakışıklı bir erkeksiniz; sizin bir kadında ilk bakışta ne ilginizi çeker?

İlk bakışta gözler, bakışlar ilgimi çeker. Tabii ki çekici kadınları beğenirim. Bir kadın istediği kadar güzel olsun; çok donuk ve umursamaz biriyse, bana hiç çekici gelmez.

Aşık olduğunuzu nasıl anlarsınız?

Sanırım ben aşık olduğumu, kaybedince anlayanlardanım. İnsan aşıkken saçma sapan şeyler yapar ve sonra karşısındaki gidince de gerçekten neler hissettiğini anlar bence.

40'IMA KADAR BEKAR KALIRIM

Aşkı nasıl yaşarsınız peki?

Bir sonraki adımı düşünmeden, çok çocukça yaşarım. Karşındakini sömürmeye dayanan aşklar bana göre değil... Hayatın her alanında dürüstlük benim için gerçekten çok önemli.

RUH EŞİ ÖNEMLİ

Anladığım kadarıyla evliliğe sıcak bakıyorsunuz, değil mi?

İnsanın ruh eşini bulunca evlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Şu an evlilik planım yok, 40 yaşıma kadar bekar kalırım gibime geliyor. Ancak tabii ki hayat bu; belli olmaz. Bugün karşıma iyi biri çıkarsa evlenebilirim bile, kimbilir.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Benim İçin Üzülme Koç Üniversitesi Jake Gyllenhaal Çağlar Ertuğrul Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title