Haberler

Yürekli Pideciden Duygulandıran Hizmet

İzmir’in Aliağa ilçesinde, Ahmet Cengiz tarafından işletilen pide salonu, şehit yakınları ve gazilere ücretsiz hizmet veriyor.

İzmir'in Aliağa ilçesinde, Ahmet Cengiz tarafından işletilen pide salonu, şehit yakınları ve gazilere ücretsiz hizmet veriyor.

İzmir'in Aliağa ilçesinin Kazım Dirik mahallesinde pide salonu işleten Ahmet Cengiz, şehit yakınları ve gazilere ücretsiz hizmet vermeye başladı. Terör olaylarına çok üzüldüğünü, ücretsiz hizmeti reklam amacıyla vermediğini belirten Cengiz, "Terör olaylarında şehit düşen asker ve polislerimize çok üzülüyorum. Terörün her türlüsünü lanetlemekle birlikte, kendi imkanlarım dahilinde bir şeyler yapmak istedim. Terör olaylarından dolayı işletmem de yeni bir uygulamayı hayata geçirerek, şehit ve gazi ailelerine ücretsiz yemek hizmeti vermeye başladım. Çünkü bu insanlar vatanımız için gözünü kırpmadan en değerli varlıkları olan canlarını verirken, benim onların ailelerine ücretsiz pide vermemin ne önemi olabilir ki? Şehitlerimiz kanlarıyla bu vatan için bedel ödedikleri için bize de para almak yakışmaz. Şehitlerin yakınları bize bir emanettir, onlara her zaman sahip çıkacağız" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Cengiz Aliağa İzmir Politika Güncel Haberler

title