Haberler

Yüreğir'de Yol Çalışmaları

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ilçe sınırlarının 10 kat büyümesine ve gelirlerinin aynı kalmasına rağmen kentte yol sorununu büyük ölçüde çözdüklerini söyledi.

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ilçe sınırlarının 10 kat büyümesine ve gelirlerinin aynı kalmasına rağmen kentte yol sorununu büyük ölçüde çözdüklerini söyledi.

Başkan Çelikcan, 7 yıllık görev süresinde ilçeye yaptıkları yolların uzunluğunun 20 yılda yapılan yolun iki katını geçtiğini, Yüreğir'de bugüne kadar 530 bin ton sıcak asfalt, 1 milyon 400 bin sathi kaplama, 600 bin metrekare kilitli parke yol çalışması yaptıklarını belirtti.

Son olarak Şıhmurat, Yenice, Çelemli, Gümüşyazı mahallerinde yol çalışmalarını tamamladıklarını hatırlatan Çelikcan, Doğankent ve Camili mahallesinde ise çalışmaların devam etttiğini ve kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

Yüreğir ilçesi sınırları içinde 7 yılda ilçe sınırları 10 kat büyümesine rağmen 20 yılda yapılandan daha fazla yol yapıldığını ifade eden Çelikcan, " Yüreğir'in 6 bin sokağının çoğu tamamlandı. Oluklu sıcak asfalt çalışmasını Adana'da ilk Yüreğir Belediyesi uyguladı. Geri kalan yerleri de kısa süre içerisinde bitireceğiz" dedi.

Yapılan yol çalışmalarının karayolları standardında olduğunu belirten Çelikcan, "Yüreğir'in gelirleri çok kısıtlı ve ilçe sınırımız 10 kat büyümüş durumda. Gelirlerimiz ise bu kadar büyümeye karşı artmamış durumda. Yaptığımız ve yapacağımız bütün işlerde ince eleyip sık dokuyoruz. Bunun için yaptığımız çalışmaların en kaliteli ve uygunu olmasına özen gösteriyoruz. Yol çalışmaları konusunda uzman arkadaşlarla çalışıp, kaliteli malzeme kullanıyoruz. Yolları da standartlara uygun yapıyoruz. Ortaya çok güzel işler çıkıyor" şeklinde konuştu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mahmut Çelikcan Yüreğir Çelemli Yenice Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title