Haberler

Yüreğir'de Yol Çalışmaları

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, ilçede yol çalışmalarının kesintisiz olarak devam ettiğini söyledi.

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, ilçede yol çalışmalarının kesintisiz olarak devam ettiğini söyledi.

Görev yaptığı süre içerisinde 20 yılda yapılan yol çalışmasından daha fazla yol yaptıklarını belirten Çelikcan, "Bu kadar fazla çalışmaya rağmen hala eksik kalan yollarımız var. Kalan yolları en kısa sürede bitireceğiz" dedi.

Kombine sathi kaplama makinesinin bölgede ilk olarak Yüreğir Belediyesi'nin aldığını belirten Çelikcan, "Bu iş makinesi ile mahalleye dönüşen köy yollarımızı ve yeni imara açılan yollarımızın asfaltlanmasında kullanıyoruz. Aynı anda hem bitümü ve mıcırı birlikte serdiği için yol çalışmalarımız hızlı bir şekilde ilerliyor. Klasik sistemle yapılan çalışmalarda mıcır serme makinesi arka arkaya gidiyordu. Yeni alınan iş makinesi normal ilerleyerek çalışmalarını yürütüyor. Yapılan yollarımız daha dayanıklı ve uzun ömürlü olması için çift katlı, emisyonlu sathi kaplama yapılıyor. Amacımız vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmaktır" dedi.

Yüreğir'de yol çalışmalarının bir kaç koldan devam ettiğini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, "Yeşilbağlar ve Doğankent Bahçeli Evler Mahallesi'nde asfalt kaplama çalışmaları devam ediyor. Yavuzlar Mahallemizde yama çalışması, Güzelevler Mahallemizde ise yeni yol açılması ve yeni açılan yollara stabilize serilmesi devam etmektedir. Ulubatlı Hasan Mahallemizde asfalt kaplama yapmak için çalışmalar sürüyor" diye konuştu.

Yapılan yolların dayanıklı ve uzun süre kullanılması için büyük çaba harcadıklarını belirten Başkan Çelikcan, "Yaptığımız yollar karayolları standardında. Kullandığımız malzemelere ve yapılan işçiliğe çok dikkat ediyoruz. Yollarda su birikmemesi ve yağmur sularının kısa zamanda tahliye olması için Adana'da ilk defa uyguladığımız oluklu asfalt çalışması da vatandaşlarımız tarafından takdir görmektedir" şeklinde konuştu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mahmut Çelikcan Yüreğir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title