Haberler

Yüreğir'de Temizlik Hizmetleri Her Geçen Gün Büyüyor

Günlük 500 ton çöpün toplandığı Yüreğir ilçesinde belediye, yeni aldığı araç ve ekipmanlarla temizlik hizmetlerini daha da güçlendirdi.

Günlük 500 ton çöpün toplandığı Yüreğir ilçesinde belediye, yeni aldığı araç ve ekipmanlarla temizlik hizmetlerini daha da güçlendirdi. Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, "Temizlik hizmetlerine yeni aldığımız donanımlı ve modern araçlarımızla üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yapan ekiplerimize, görünmez kahramanlara teşekkür ediyorum" dedi.

Günlük 500 ton çöp toplanıyor

Yüreğir'de günlük yaklaşık 500 ton çöp toplanıyor. Vatandaşların daha sağlıklı bir ortamda yaşayabilmesi ve çevre temizliğinin sağlanması için Yüreğir'de bütün tedbiri alan Yüreğir Belediyesi Temizlik Müdürlüğü ekipleri, sabah erken saatlerde göreve başlayarak her türlü evsel katı atık ve çöpün toplanması ve aktarma istasyonuna naklini yapıyor. Yaz, kış, yağmur, çamur demeden gece 24.00'e kadar çalışan ekipler cadde ve sokakları temizliyor, konteynırları yıkıyor ve dezenfekte ediyor.

Sorumluluğumuzun farkındayız

Daha temiz bir Yüreğir için çalışmalarını sürdüren ekiplere teşekkür eden Başkan Çelikcan "Adana'nın merkezinde 419 bin nüfusla ikinci büyük ilçeyiz. Sorumluluğumuzun büyüklüğünün farkındayız ve bu bilinçle hareket ediyoruz. Vatandaşlarımızın da desteği ile müreffeh bir Yüreğir için mücadele ediyoruz. Modernize etiğimiz araç filomuzla ekiplerimiz her gün dört bir koldan ilçemizin temizliğini yapıyor. Göreve geldiğimiz günden itibaren temizlik konusunda ciddi adımlar attık. Ekiplerimiz daha temiz bir Yüreğir için, vatandaşlarımızın sağlığı ve huzuru için var gücü ile çalışıyor. Onlar görünmez kahramanlar. Gayretli çalışmalarından dolayı ekiplerimizi kutluyorum." şeklinde konuştu.

Yüreğir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün araç ve makine filosunun milyon liralık yatırımlarla güçlendirildiği, daha önce kiralık olarak kullanılan bir çok araç belediye bünyesine dahil edilerek büyük bir tasarruf sağlandığı bildirildi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mahmut Çelikcan Yüreğir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title