Haberler

Yüreğir Belediyespor 2. Küme Büyüklerde Şampiyon Oldu

Yüreğir Belediyespor, Adana 2. Amatör Küme Büyükler C Grubunda şampiyon olarak 1. Amatör Küme’ye yükseldi.

Yüreğir Belediye spor, Adana 2. Amatör Küme Büyükler C Grubunda şampiyon olarak 1. Amatör Küme'ye yükseldi.

Yoğun geçen bir sezonun ardından U 17 takımı dördüncü, U 16 takımı beşinci, U 15 takımı üçüncü, U 14 takımı dördüncü, U 13 takımı üçüncü, U 12 takımının ise beşinci olarak sezonu tamamladıklarını hatırlatan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, mücadele eden takımların gruplarda başarılı bir sezon geçirdiğini belirtti.

Yüreğir Belediyesi Futbol Takımı'nda amatörlerde mücadele eden lisanslı 315 sporcu bulunduğunu belirten Çelikcan "Yeteneği olan gençlerimizin elinden tutup onlara önderlik ediyoruz. En önemlisi gençlerimizi spora yönlendirerek sokağın olumsuz koşullarından uzak tutmak istiyoruz. Burada asıl amaç gençlerimizi spora yönlendirmektir. Bunun için Yüreğir'in değişik bölgelerine spor tesisleri yaparak gençlerimizin spor yapmalarına yardımcı oluyoruz" şeklinde konuştu.

YÜREĞİR SPOR TESİSLERİ İLE DONATILIYOR

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Yüreğir'i spor tesisleri ile donatıyor. Şuana kadar ilçede 8 spor tesisini hayata geçirdiklerini belirten Başkan Çelikcan, Yüreğir'i spor tesisleri ile donatarak gençleri sokağın olumsuz etkisinden uzak tutmayı hedeflediklerini söyledi. Gençleri spor yapmaya yönlendirmek amacıyla Başkan Çelikcan'ın başlattığı proje kapsamında daha önce PTT Evleri Mahallesi'ne 2, Sarıçam Mahallesi'ne 1 ve Levent Mahallesi'ne 1 adet olmak üzere 4 adet halı saha yapıldı. Yakın zamanda tamamlanan Doğankent Mahallesi Spor Tesisi ise Yüreğirli sporseverlere hizmet vermeye başladı. Aynı proje kapsamında devam eden Solaklı Mahallesi Spor Tesisi inşaatı ise tamamlandı. Diğer taraftan Çelemli ve Çamlıbel Mahalleleri'nde başlatılan halı saha ve spor tesisi çalışmaları sürerken Başkan Çelikcan bütün bunlara ek olarak Akpınar ve Çağırkanlı Mahalleleri'ne de spor tesisi yapacaklarının müjdesini verdi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mahmut Çelikcan Yüreğir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title