Haberler

Yüreğir Belediyesi Yaz Futbol Okulu Başlıyor

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan yaz tatillerinde çocukları sokağın olumsuz koşullarından kurtarıp spora yönlendirmek için Yaz Futbol Okulu Kurslarını geleneksel hale getirdiklerini belirtti.

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan yaz tatillerinde çocukları sokağın olumsuz koşullarından kurtarıp spora yönlendirmek için Yaz Futbol Okulu Kurslarını geleneksel hale getirdiklerini belirtti.

Başkan Çelikcan, her yıl binlerce öğrencinin bu kurslardan faydalandığını, 2015 yılı için de 12 ayrı yerde futbol yaz okulu açacaklarını belirtti. Çelikcan, kurslara katılmak isteyen 7-17 yaş arasındaki çocukların kimlik fotokopisi, 1 adet fotoğraf ve sağlık raporu ile birlikte Yüreğir Belediyesi Beyaz Masa'ya şahsen ve yuregir.bel.tr adreslerine müracaat edebileceklerini söyledi.

Futbol Yaz Okulu'nun futbol antrenörleri ve spor akademisi mezunu hocalar nezaretinde yürütüleceğini belirten Başkan Çelikcan çalışmaların ADS Tesisleri, PTT Evleri Spor Tesisleri, Güneşli Spor Tesisleri, Sarıçam Spor Tesisleri, Güzelevler Spor Tesisleri, Doğankent Tesisleri, Solaklı Tesisleri, Yunusoğlu Spor Tesisleri, Havutlu Spor Tesisleri, Abdioğlu Spor Tesisleri, Geçitli Spor Tesisleri ve Çelemli Spor Tesislerinde yürütüleceğini kaydetti.

Kursların 15 Haziran 15 Temmuz arasında yapılacağını belirten Başkan Çelikcan, "Bu kurslara katılan çocuklarımız spor yaparak hem fiziksel gelişimlerine katkı sağlayacaklar hem de ahlaki yönden hocalarının vereceği eğitimlerle kendilerini yetiştirme imkanına kavuşacaklardır. Bu kurslar sayesinde yaz tatillerini boşa geçirmemiş olacaklardır. Adanaspor eski kaptanlarından Necip Erdoğan kontrolünde çalışmalarını sürdüren çocuklarımızdan başarılı olanlar ve gelecek vaat edenler tespit edilecek. Kurslara katılanların formaları da belediyemiz tarafından karşılanacak" dedi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mahmut Çelikcan Yüreğir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title