Haberler

    Yurdışından Nlogo İstanbul'a Yoğun İlgi

    Özyurtlar İnşaat, tarafından Esenyurt'ta hayata geçirilen Nlogo İstanbul projesi özellikle yabancı yatırımcılardan büyük ilgi görüyor. Projenin ilk etabından bulunan dairelerin şuana kadar yüzde 10'unu Rusya, Ortadoğu ve Avrupa ülkelerinden gelen yabancı yatırımcılar aldı.

    Özyurtlar İnşaat'ın Esenyurt'ta yapımına başladığı ve bu ay satışa sunduğu Nlogo İstanbul projesine yurtdışından yoğun talep geldi. 7 blokta 2 bin 550 daire ve 59 dükkandan oluşan Nlogo İstanbul üç etap halinde inşa ediliyor. Her etapta 850 konut bulunurken, ilk olarak birinci etabın yapımına ve satışına başlandı. Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, projenin ilk etabından bulunan dairelerin şuana kadar yüzde 10'unu Rusya, Ortadoğu ve Avrupa ülkelerinden gelen yabancı yatırımcıların aldığını söyledi.

    79 bin liradan başlıyor

    Tamer Özyurt'un verdiği bilgiye göre Nlogo İstanbul'da 1+0'dan 3+1'e farklı tip ve büyüklüklerde daireler bulunuyor. Nlogo İstanbul'da 40 metrekare 1+0 daireler 79 bin liradan, 65 metrekare 1+1 daireler 119 bin liradan satışa sunuluyor. Projede 125 metrekare 2+1 daireler 229 bin liradan, 145 metrekare 3+1 dairelerse 259 bin liradan satılıyor. Esenyurt'ta kalite ve konforun yeni adresi Nlogo İstanbul, sunduğu sosyal imkanlarla da daire sakinlerine ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını açıyor. Nlogo İstanbul'da, çocuk oyun alanları, süs havuzları, rekreasyon alanları, yürüyüş parkurları, basketbol sahası, açık-kapalı yüzme havuzu, sinema salonu, Türk hamamı, sauna, spor salonu, lobi-cafe bar, kapalı bölümde çocuk oyun alanı ve fitness center bulunuyor. Nlogo İstanbul'da 24 saat güvenlik hizmetinin yanı sıra ve açık-kapalı otopark alanları da yer alıyor.

    Havaalanına 15 dakika mesafede

    Nlogo İstanbul, kolay ulaşımı ve merkezi noktalara yakınlığıyla dikkat çekiyor. Esenyurt'un merkezinde hayata geçirilen Nlogo İstanbul, metrobüse, toplu taşıma araçlarına, E5 ve TEM bağlantı yolu üzerinde, Tüyap Fuar Merkezi'ne 10 dakika, Atatürk Havaalanı' na ise 15 dakika uzaklıkta bulunuyor. Alışveriş noktalarına yakınlığıyla dikkat çeken Nlogo İstanbul, Akbatı AVM, Torium AVM'ye, Marmarapark AVM'ye, 5M Migros'a, Real Hipermarket ile Bauhaus ve Koçtaş Yapımarket'e 5 dakika mesafede yer alıyor.

    Kaynak: Milliyet.com.tr / Emlak

    Rusya Federasyonu Esenyurt Emlak Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title