Haberler

AK Parti Yunusuemre Adayı Çerçi'den Köylere Ziyaret

Güncelleme:

AK Parti Yunusemre Belediye Başkan Adayı Mehmet Çerçi, seçim çalışmaları kapsamında Davutlar, Pelitalan ve Karakılıçlı köylerini ziyaret etti.

AK Parti Yunusemre Belediye Başkan Adayı Mehmet Çerçi, seçim çalışmaları kapsamında Davutlar, Pelitalan ve Karakılıçlı köylerini ziyaret etti.

Mehmet Çerçi'nin köy ziyaretlerine AK Parti Yunusemre ilçe Başkanı Engin Yüksel, şehir meclis üyesi adayları, gençlik kolları başkanı Emre Şener, kadın ve geçlik kolları yöneticileri eşlik etti. Yaklaşan yerel seçimler öncesi çalışmalarını hızla sürdüren Yunusemre Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Çerçi köy ziyaretlerini sürdürüyor. Davutlar, Pelit alan ve Karakılıçlı köylerini ziyaret eden Çerçi'ye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yunusemre Belediye Ba'kan Adayı Mehmet Çerçi köy ziyaretlerindeki konuşmasında "Helal oylarınız ile bizleri göreve getirdiğiniz de AK Parti iktidarı ile 11 yıldır olduğu gibi Yuntdağı köylerimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Sizler hiçbir seçimde bizleri yalnız bırakmadınız ve hep desteklediniz. Yuntdağı köyleri Başbakanımızı, AK Parti'yi ve bizleri seviyor. Bizim bu birlik ve beraberliğimizi hiç kimse bozamaz" dedi.

Yunusemre İlçesi ve Yuntdağı köyleri ile ilgili güzel projeleri olduğunu vurgulayan Çerçi, "Bizim güzel projelerimiz var. Bu hafta açıklayacağız. Yuntdağı kalkındırma ve sosyal projelerimiz, hayvancılık ve ulaşım projelerimiz de dahil olmak üzere hiçbir partide olmayan projelerimiz var. Bizleri tanıyorsunuz bizler tutamayacağımız hiçbir sözü vermedik. Bizim kapımız herkese açık ve bizim kapımıza gelen eli boş dönmemiştir" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Çerçi Yunusemre Davutlar Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title